Головна Новини Політика Скандали.Політика У партії "Голос" розповіли про хабарі у Верховній Раді
commentss НОВИНИ Всі новини

У партії "Голос" розповіли про хабарі у Верховній Раді

У "Голосі" заявляють, що народним депутатам України пропонують круглі суми за відсутність під час голосування "потрібних" законів

22 червня 2020, 15:31 comments4254
Поділіться публікацією:

Глава партії "Голос" Кіра Рудик повідомила, що в нинішній Верховній Раді при голосуванні за окремі закони суми хабарів доходять до 60 тисяч доларів. Про це вона розповіла в інтерв'ю 24 каналу.

У партії "Голос" розповіли про хабарі у Верховній Раді

Голова партії "Голос" Кіра Рудик. Фото: пресслужба партії "Голос"

"Чи є корупція в українському парламенті? Так, я стикалася з цим. Наприклад, під час прийняття банківського закону (так званого "антиколомойского закону — прим. "Коментарів") були пропозиції в 60 тисяч доларів за те, щоб депутат не прийшов за засідання. Або вчасно вийшов у туалет", — сказала Рудик.

Правда, вона сама не знає, хто брав гроші, а хто — ні. Але, за її словами, це легко визначити, якщо подивитися, хто брав участь у голосуванні, а хто в цей час був відсутній.

"Але є і хороші новини. У поточному парламенті корупція не така масштабна, як це було раніше", — резюмувала Рудик.

Нагадаємо, Кіра Рудик стала новою головною "Голоси" після відходу з посади популярного українського співака, соліста групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 13 березня цього року 270 депутатів Верховної Ради проголосували "за" банківський закон.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини