Головна Новини Політика Скандали Гео Лерос за жест президенту може понести покарання, - розповідає експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Гео Лерос за жест президенту може понести покарання, - розповідає експерт

Поведінку народного депутата пояснила політичний експерт

4 листопада 2021, 14:05 comments1664
Поділіться публікацією:

Політичний експерт Олена Броницька розповіла виданню "Коментарі" про те, які санкції можуть застосувати до народного депутата Гео Лероса за його поведінку.

Гео Лерос за жест президенту може понести покарання, - розповідає експерт

Народний депутат Гео Лерос, фото УНІАН

Нагадаємо, що позафракційний нардеп Гео Лерос, виступив у залі Верховної Ради й сказав, що президента країни Володимир Зеленський зрадник, а потім показав йому нецензурний жест. Олена Броницька вважає, що за таку поведінку депутата можуть притягнути до дисциплінарної відповідальності та відсторонити від участі в роботі парламенту на п’ять сесійних засідань. Про це вже висловився перший віце-спікер Олександр Корнієнко. А нардеп партії "Слуга народу" Марія Мезенцева висловилася за розгляд інциденту на засіданні регламентного комітету.

"Але мене дивує, чому на засіданнях присутня пані Третьякова, яка, як нам було повідомлено, покарана усуненням від участі на п’ять засідань за те, що вона пораділа смерті її колезі — Антона Полякова. Вважаю, що так воно і буде. Звісно, я даний жест Лероса не схвалюю, але глава держави повинен чути всіх, а не тільки пана Єрмака", — зазначила експерт.

Крім того, Олена Броницька наголосила, що рішення про закриття дев’ять місяців тому трьох телеканалів (112 Україна, ZIK та “NewsOne”) лише за те, що давали можливість висловити різні точки зори та об’єктивність того, що насправді відбувається в державі, не правильне. Також вона обурилася ситуацією з порушенням кримінальних справ проти голови політради "Опозиційна платформа "За життя" — Віктора Медведчука.

Експерт наголосила, що президент має докладати зусиль до розвитку України та бути справжнім патріотом украінского суспільства.

Як повідомляв портал "Коментарі", нардеп Гео Лерос назвав Зеленського головним зрадником України та показав йому нецензурний жест.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини