Головна Новини Політика Скандали ФОТОФАКТ: нардепка від «Голосу» влучно потролила Шкарлета
commentss НОВИНИ Всі новини

ФОТОФАКТ: нардепка від «Голосу» влучно потролила Шкарлета

Народна депутатка Інна Совсун розповіла, навіщо надіслала міністрові квіти

2 березня 2021, 12:36
Поділіться публікацією:

Народна депутатка Верховної Ради України від фракції "Голос" Інна Совсун потролила міністра освіти і науки Сергія Шкарлета, надіславши квіти з подякою. Фотографії опубліковані на сторінці депутатки в Facebook.

ФОТОФАКТ: нардепка від «Голосу» влучно потролила Шкарлета

Фото: facebook.com/sovsun.inna

"Надіслала квіти Сергію Шкарлету з щирою подякою за розвиток парламентаризму в Україні! – йдеться у допису Совсун. — Якби не недолуге та сфальшоване голосування за його кандидатуру на посаду міністра, – ми б ще довго чекали, поки в Раді запрацює сенсорна кнопка для голосування".

Нардепка зазначила, що також в залі Ради встановили камери. Всі ці кроки мають гарантувати, що кнопкодавства більше не буде.

На думку Совсун, саме завдяки голосуванню за кандидатуру Сергія Шкарлета на посаду міністра освіти і науки, коли були зафіксовані непоодинокі випадки кнопкодавства, у Верховній Раді нарешті запрацює голосування сенсорною кнопкою.

Шкарлет поки що на такий жест нардепки не відреагував.

Слід додати, що призначення Шкарлета на пост міністра освіти супроводжувалося скандалами і критикою. У 2020 році в його монографії та інших наукових роботах нібито знайшли великі обсяги академічного плагіату. Сам міністр заперечував звинувачення в плагіаті та говорив, що навіть в разі виявлення подібних фактів він виключає для себе будь-яку шкоду. А дані про плагіат в його роботах він назвав предметом спекуляції.

Нагадаємо, у Верховній Раді Україні вирішили активніше боротися із кнопкодавством. Тому правила голосування нардепів змінюються. Відтепер у парламенті народні депутати будуть голосувати за допомогою сенсорних кнопок, а ще там з’являться камери відеоспостереження. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини