Головна Новини Політика Скандали.Політика Дубинський розгойдує ситуацію в податковій і блокує будівництво київської об'їзної, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Дубинський розгойдує ситуацію в податковій і блокує будівництво київської об'їзної, - ЗМІ

Журналісти видання "Апостроф" пишуть про те, що Дубинський нібито розхитує крісло головного податківця України, щоб поставити свою людину першим замом

14 серпня 2020, 15:12 comments1296
Поділіться публікацією:

Голова Київської обласної організації партії "Слуга народу" Олександр Дубинський намагається використовувати своє призначення в корисливих цілях. Про це пише видання "Апостроф".

Дубинський розгойдує ситуацію в податковій і блокує будівництво київської об'їзної, - ЗМІ

Повідомляється, що Дубинський, який починав свою діяльність з продажу телефонів, нібито атакував главу Податкової служби Олексія Любченка — людини Зеленського.

"Народний депутат мало не загрожує Любченку повернути його в реальність і нібито викриває головного податківця країни в схематозах , — пишуть журналісти видання. - Мова йде про ТОВ "БК Будівельний майданчик . Дубинський розхитує крісло головного податківця, щоб поставити свою людину першим замом і контролювати все... При цьому Дубинський побіжно згадує свою колегу-"слугу" Ольгу Васілевську-Смаглюк в цій справі. Колишня журналістка, яка тепер хоче заглушити свободу слова в Україні, теж бере участь в "дерибані" Київської області, тому що входить до групи Коломойського разом з Дубинським".

За словами журналістів "Апострофа", на даний момент ще однією "мішенню" Дубинського нібито є заступник глави ОП Кирило Тимошенко, який 12 серпня в рамках програми "Велике будівництво" презентував проект Київської обхідний дороги. Повідомляється, що Дубинський нібито намагається блокувати цей проект. Розповідаючи про "схеми на скручуванні від будівництва КОДу", "Апостроф" пише про можливу зацікавленість народного депутата в цій справі.

"Чому Дубинський намагається привернути увагу прокуратури до податкових скруток? Чи не тому, що він такий чесний, а тому, що сам хоче сидіти на фінансових потоках. Як передає ТГ-канал "Тень на плетень", бюджет КОДу — більше 3-х млрд доларів. За оцінками "фахівців", з 85 мільярдів гривень бюджету на будівництві КОДу можна спокійно "освоїти" 25, а це майже мільярд доларів", — повідомляє видання.

Також, за інформацією "Апострофа", Дубинський майже відкрито нібито почав працювати на партію "За майбутнє", яка повністю підконтрольна українському олігарху Ігорю Коломойському.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини