Головна Новини Політика Скандали.Політика Дружина топ-чиновника із НАБУ Гізо Углави похвалилася сумкою за чверть мільйона гривень (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина топ-чиновника із НАБУ Гізо Углави похвалилася сумкою за чверть мільйона гривень (ФОТО)

Після того, як фото спливло в Мережі, жінка видалила свій профіль у Facebook

23 березня 2021, 15:34 comments3964
Поділіться публікацією:

Дружина першого заступника директора НАБУ Гізо Углави похвалилася в мережі люксовою сумкою Royal Garden, ціна на яку стартує від 250 тисяч гривень. На фото, яке Тамара Аваліані опублікувала у себе в Facebook, у цій сумці сидить їхня собака — цуценя породи мальтіпу за 100 тисяч гривень. Скріншоти з'явилися в кількох Telegram-каналах.

Дружина топ-чиновника із НАБУ Гізо Углави похвалилася сумкою за чверть мільйона гривень (ФОТО)

Фото з відкритих джерел

Вартість дорогого аксесуара і породистого вихованця вже порівняли з місячною зарплатою першого заступника директора НАБУ. Оклад Углави, за офіційними даними, становить 139 694 гривень.

Дружина топ-чиновника із НАБУ Гізо Углави похвалилася сумкою за чверть мільйона гривень (ФОТО) - фото 2
Дружина топ-чиновника із НАБУ Гізо Углави похвалилася сумкою за чверть мільйона гривень (ФОТО) - фото 3

Після того, як ця інформація з'явилася в Telegram-каналах, дружина Гізо Углави видалила свій профіль у Facebook, а сам топ-чиновник повністю приховав всю інформацію на своїй сторінці.

Нагадаємо, Гізо Углава отримав українське громадянство у 2015 році. Тоді ж він став першим заступником директора НАБУ Ситника. Раніше працював у Грузії в команді Міхеіла Саакашвілі. Дружина і двоє дітей Углави так і не переїхали в Україну. Вони продовжують жити у Грузії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини