Головна Новини Політика Скандали До відеозаписів з камер спостереження з дому Павлова безліч питань, — Якубін
commentss НОВИНИ Всі новини

До відеозаписів з камер спостереження з дому Павлова безліч питань, — Якубін

За оцінкою політолога, ситуація з розслідуванням затягується, а правоохоронці не поспішають ділитися інформацією щодо такої резонансної справи

19 серпня 2021, 14:19
Поділіться публікацією:

З моменту смерті глави міськради Кривого Рогу Костянтина Павлова минуло кілька днів, але правоохоронці все ще не прокоментували з'явилися в Мережі відеозапису нібито з камер спостереження в будинку загиблого. На думку політолога Олексія Якубіна, це може означати, що влада не надто зацікавлена в швидкому розслідуванні обставин смерті Павлова, повідомляє канал "Перший незалежний".

До відеозаписів з камер спостереження з дому Павлова безліч питань, — Якубін

Мер Кривого Рогу Костянтин Павлов загинув при загадкових обставинах. Фото із відкритих джерел

Експерт вважає, що ситуація зі зливом відеозаписів з будинку загиблого в інтернет — досить дивна. За словами Якубіна, ще більше на це натякає позиція поліцейських, які і не підтверджують, і не спростовують справжність ролика.

"Якщо з'являється відео — це теж комусь потрібно. Тобто потрібно полити воду на якісь версії. Позиція правоохоронних органів — вони не знають, як відео і до кого потрапило. Так розслідуйте. Не може це відео просто так зникнути. В цілому зрозуміло, що ситуація навколо Павлова буде розглядатися через політичну лінзу", — зазначив політолог.

Поміж іншого Олексій Якубін нагадав, що Костянтин Павлов балотувався в мери Кривого Рогу від партії "Опозиційна платформа — За життя", і нинішня влада не дуже хотіла його перемоги.

"Ми пам'ятаємо виборчу боротьбу в 2020 році між паном Шевчиком, який представляв "Слуг народу", і представником ОПЗЖ. Влада сприймала хворобливо перемогу Павлова. Більш того, від соратника Павлова ми чули, що будуть постійні перевірки", — повідомив Якубін.

За оцінкою політолога, ситуація з розслідуванням затягується, а правоохоронці не поспішають ділитися інформацією щодо такої резонансної справи.

"Слідство вже має володіти інформацією: самогубство це чи вбивство. Не виключаю, що це має безпосередньо виборчий контекст, тому що, чим швидше буде розслідувано цю справу, тим швидше постане питання, про призначення виборів і, в принципі, Верховна Рада могла встигнути призначити вибори на осінь 2021 року", — констатував Олексій Якубін.

Нагадаємо, 15 серпня 2021 року в селі Вільне, під Кривим Рогом, на порозі свого будинку був виявлений мертвим мер Кривого Рогу, керівник міської організації "ОТЗЖ" Костянтин Павлов.

Коментуючи цю трагічну подію, в політсилі заявили, що вбивство Костянтина Павлова партія сприймає, як черговий терористичний акт проти опозиції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини