Головна Новини Політика Скандали.Політика До поліцейських є питання: Геращенко відреагував на "наркотичний" скандал нардепа Брагара
commentss НОВИНИ Всі новини

До поліцейських є питання: Геращенко відреагував на "наркотичний" скандал нардепа Брагара

Депутат від "Слуга народу" знову потрапив у скандал

5 липня 2021, 16:43
Поділіться публікацією:

Наразі проводиться службова перевірка дій патрульних, які нещодавно зупинили автомобіль нардепа від "Слуги народу" Євгенія Брагара. Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у прямому ефірі каналу "Україна 24".

До поліцейських є питання: Геращенко відреагував на "наркотичний" скандал нардепа Брагара

Антон Геращенко (фото з відкритих джерел)

Чиновник підтвердив сам факт затримання політика і розповів, що наразі проводиться службова перевірка дій двох поліцейських, які зупинили нардепа.

"Про затримання народного депутата Брагара. Дійсно, факт зупинки був. Зараз проводиться ретельна перевірка дій двох патрульних", — розповів він.

Заступник Авакова також пояснив, що копи не увімкнули камери, спілкуючись із нардепом.

"Вони не увімкнули камери, які треба включати одразу під час спілкування з будь-яким громадянином, якого затримують. У нас є запитання до поліцейських, чому вони так зробили", — наголосив він.

Геращенко запевнив, що дії копів ретельно перевірять. 

"Народний депутат заявив, що, на його думку, в діях поліцейських були ознаки злочину, вони натякали йому на хабар. Якщо це все підтвердиться, вони понесуть сувору відповідальність згідно із законом", — підсумував Геращенко.

Він також розповів, що особисто дивився відео з нардепом Брагаром і не побачив  у нього ознак сп'яніння. Крім того, Геращенко заявив, що очільник Нацполіції України Ігор Клименко вже зустрівся з політиком. Вони домовилися про співпрацю з нардепом, аби докопатися до правди у цій справі.

Скандал з Євгенієм Брагаром: з чого все почалося?

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що Євген Брагар був затриманим поліцейськими, бо, ймовірно, перебував "під кайфом". 

У суботу, 3 липня, пізно ввечері патрульні зупинили його автомобіль у Дарницькому районі столиці. Під час перевірки документів поліцейські запідозрили, що він перебуває в стані наркотичного сп'яніння, і запропонували депутату пройти медичне обстеження.

У журналістів "Новини. LIVE" в розпорядженні опинилися документи, які підтверджують позитивний тест на наркотики. У поліції повідомили, що народний обранець і його помічник погрожували правоохоронцям.

Після розголосу у ЗМІ, сам нардеп все ж таки 4 липня прокоментував своє затримання. Він підтвердив інформацію про те, що правоохоронці звинувачують його в керуванні автомобілем у стані наркотичного сп'яніння.

"Учора, 3 липня, мене зупинили патрульні через те, що на задньому номері автомобіля не працювала лампочка, яка підсвічує автомобільні номери. Вони не представилися і почали одразу хамити. Кілька разів із виключеною боді-камерою натякали на хабар. Після моєї категоричної відмови давати хабар мене звинуватили у тому, що я нібито перебуваю в стані наркотичного сп'яніння", — заявив нардеп.

Він також розповів, що поліціянти привезли його до нарколога, який "відразу сказав", що  той тверезий. Політик повідомив, що пройшов експертизу, результати якої будуть через сім днів. Також він заявив, що паралельно склав тест в іншій лабораторії і результат був негативним.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

5 липня 2021, 16:08

Он также рассказал, что лично смотрел видео с нардепом Брагаром и не увидел у него признаков опьянения Смешно))) Петух геращенко по видео определяет степень наркотического опьянения))) Геращенко не твое это! Брать за щеку и быть замом МВД это разные вещи и их лучше не совмещать)))


Новини