Головна Новини Політика Скандали Депутата з ОПЗЖ облили зеленкою під Радою - ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутата з ОПЗЖ облили зеленкою під Радою - ВІДЕО

Активісти з зеленкою підстерегли депутата біля одного з входів в парламент перед позачерговим засіданням

21 липня 2020, 13:33 comments1894
Поділіться публікацією:

Народному депутату Олегу Волошину хлюпнули в обличчя зеленкою. Так активісти зустріли під парламентом обранця з "Опозиційної платформи" після його висловлювання про суверенітет України. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Депутата з ОПЗЖ облили зеленкою під Радою - ВІДЕО

Фото: glavcom.ua

Олег Волошин під'їхав до Ради перед позачерговим засіданням парламенту. У цей момент до нього підійшла група активістів. Вони представилися ветеранами АТО, після чого один з них хлюпнув депутатові в обличчя зеленкою. Нардеп вирішив відповісти своєму кривднику і вдарив його. Після цього Волошин, матюкаючись, пішов. Зеленка також потрапила на депутата зі "Слуги народу", який у цей момент знаходився поруч з Волошиним.

Активіст, який облив нардепа зеленкою пояснив, чому зробив це. Він стверджує, що хотів покарати Волошина. Нібито той "ставить під сумнів суверенітет України". До речі, чоловіка затримали поліцейські. Він відмовився називати своє справжнє ім'я, а назвався Степаном Бандерою.

Найімовірніше, поплатився нардеп з "ОПЗЖ" за свій виступ в Раді 17 липня. Тоді парламент розглядав постанову про нелегітимність голосування за поправки до Конституції Росії в окупованому Криму. Волошин сказав, що "Україна не має свого суверенітету і повністю залежить від інших держав".

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Березному Рівненської області активісти накинулися на нардепа зі "Слуги народу" Сергія Литвиненка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини