Головна Новини Політика Скандали Денисова навмисно зриває звільнення утримуваних осіб, ініційоване Медведчуком, — блогер
commentss НОВИНИ Всі новини

Денисова навмисно зриває звільнення утримуваних осіб, ініційоване Медведчуком, — блогер

Блогер певен: Віктору Медведчуку навмисно намагаються вставити палиці в колеса

20 січня 2021, 20:05
Поділіться публікацією:

Передача чотирьох українок, утримуваних бойовиками ОРДЛО, що входить в домовленість глави партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука, може не відбутися. Таке припущення на своїй сторінці в Facebook опублікував блогер Владислав Мулик.

Денисова навмисно зриває звільнення утримуваних осіб, ініційоване Медведчуком, — блогер

Блогер вважає, що Медведчуку спеціально заважають. Фото: ОПЗЖ

На думку блогера, причиною скасування угоди можуть стати слова омбудсмена Людмили Денисової. Йдеться про передбачувану передачу Україні дев'ятьох осіб з окупованої території Донбасу, ще й наче в односторонньому порядку.

"Тут напередодні деяка тов. Денисова заявила про те, що мало не в найближчі години очікується передача з боку ОРДЛО в односторонньому порядку аж дев'ятьох (!!!) утримуваних осіб. Пані омбудсмен, яка палець об палець не вдарила для того, щоб [...] впритул зайнятися прямими обов'язками", — пише Владислав Мулик.

Блогер обурений тим, що Денисова нібито не турбувалася перш про звільнення людей із полону окупантів, а нині очікує, що все відбудеться само по собі. Мулик абсолютно переконаний: насправді усі сподівання омбудсмена жодним чином не стосуються збереження життя і здоров'я утримуваних осіб.

очікує вона одного: що ті переговори, які спокійно, незважаючи на весь бруд, які ллють "професійні патріоти", наполегливо веде Віктор Медведчук із ОРДЛО (з приводу звільнення чотирьох українок) — зірвуться. А разом із Денисовою цього очікує і вся нинішня зелено-коричнева влада..." — рішуче підкреслив блогер.

Водночас Мулик сподівається, що, незважаючи на не дуже розумні заяви представників українського уряду, все попередні домовленості Медведчука все ж залишаться в силі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини