Головна Новини Політика Скандали.Політика «Давайте щось візьмемо»: одеський депутат ошелешив усіх промовою під час засідання мерії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Давайте щось візьмемо»: одеський депутат ошелешив усіх промовою під час засідання мерії (ВІДЕО)

Депутат прямо під час засідання мерії в Одесі висловився про «правила крадіжок»

4 лютого 2021, 14:13 comments3015
Поділіться публікацією:








Депутат міської ради Одеси Андрій Кисловський оскандалився своїм виступом під час недавнього засідання. Слова депутата транслювалися в прямому ефірі.

«Давайте щось візьмемо»: одеський депутат ошелешив усіх промовою під час засідання мерії (ВІДЕО)

Одеська міськрада. Фото з відкритих джерел

Так, під час сесії міськради вчора, 3 лютого, Кисловський взяв слово і неоднозначно висловився, коли обговорювали будівництво нового Палацу спорту.

"Для того, щоб щось вкрасти, потрібно щось ще мати, — заявив депутат. — Я з кінця почав. Тому давайте щось візьмемо спочатку. Тим більше якщо нам за це ще й дають гроші".


Саме з такими словами він звернувся до своїх колег-новачків. Відео неоднозначної промови одеського депутата вже розлетілося у Мережі. У коментарях відзначають, що реакція аудиторії, а саме сміх, який чути в залі, так само виглядає неоднозначно і неадекватно.

Раніше повідомлялося, що в Мережі обговорюють "неймовірне везіння" одного з нардепів. Так, нардеп від "Слуги народу" задекларував майже 2 млн грн як виграш в лотерею. Більш того, це вже другий "виграш" політика з партії "Слуга народу" Максима Павлюка.

Як інформував портал "Коментарі", міжнародне агентство Transparency International оголосило підсумки рейтингу країн за рівнем корупції. Згідно з індексом сприйняття корупції, Україна зайняла 117 місце. Дані цього індексу (більш відомого як Corruption Perceptions Index або просто CPI) стверджують, що Україна дещо поліпшила свої позиції, якщо порівнювати з 2019 роком. Відзначимо, що індекс міжнародної організації вираховує корупційний вплив на життя в країні, ґрунтуючись на оцінках аналітиків, підприємців тощо. Варто відзначити, що навіть нинішні, "поліпшені" показники України в рейтингу все одно відносять її до списку країн з високим рівнем корупції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини