Головна Новини Політика Скандали Чи міг нардеп Гео Лерос інсценувати підпал власного автомобіля, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи міг нардеп Гео Лерос інсценувати підпал власного автомобіля, - ЗМІ

Компрометуюча зустріч чоловіка, схожого на нардепа знята на відео

13 вересня 2021, 21:20
Поділіться публікацією:








Чи міг нардеп Гео Лерос інсценувати підпал власного автомобіля, - ЗМІ

Згоріле авто народного депутата Гео Лероса, фото з відкритих джерел

Автомобіль народного депутата Гео Лероса минулого року був спалений. Нагадаємо, що автомобіль марки Mercedes Benz за 332 тисяч гривень був спалений у дворі його будинку 28 серпня 2020 року. Однак заяви народного депутата про причетність до підпалу Офісу Президента ставляться під сумнів після відео розслідування, яке опублікували журналісти Обозревателя.

На опублікованому відео від 24 липня 2020 року, чоловік, схожий на депутата, який завжди позиціонує себе як незалежний борець з корупцією, зустрівся зі спонсором в одному з офісних центрів Києва.

Той в ході зустрічі передав чоловікові, що схожий на Гео Лероса, пакет з сумою в 60 тисяч доларів. Чоловік, який схожий на депутата "Слуги народу", в розмові з іншою людиною, обличчя якої не видно, згадав про підпал будинку відомого активіста Віталія Шабуніна та запропонував реалізувати схожий план.

У записаній на відео розмові двох людей мова йде про те, як краще і в які терміни реалізувати задуманий план щодо підпалу авто, щоб було більше розголосу і реакцій з боку суспільства. Робиться акцент на тому, що спочатку з трибуни буде озвучено провокаційну інформацію про факти корупції, до якої має відношення, в тому числі мер Кличко.

Після виступу депутата на трибуні зі слів чоловіка, який схожий на Гео Лероса, слід виконати озвучений план щодо майна депутата нібито для залучення уваги громадськості.

Також чоловік, який схожий на депутата, в записаній розмові додав, що розслідуванням підпалу повинні будуть зайнятися в МВС і особисто тодішній міністр Аваков. Журналісти припускають, що про підготовлений підпал депутат міг знати за місяць до події. Є припущення, що знищення автомобіля могло бути частиною плану.

Журналісти також підмітили, що всі прогнози знятого на відео чоловіка, що зовні схожий на нардепа, дійсно справдилися. Тому тепер у журналістів ще більше запитань, ніж відповідей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини