Головна Новини Політика Скандали.Політика "Це там ви - граф Толстой, а тут ви - просто... простий": Гончаренко поставив на місце росіян в ПАРЄ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це там ви - граф Толстой, а тут ви - просто... простий": Гончаренко поставив на місце росіян в ПАРЄ

Члени української та російської делегації обмінялися публічними образами на засіданні

28 січня 2021, 13:48 comments1333
Поділіться публікацією:

Член української делегації в ПАРЄ і народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко звинуватив російську делегацію в тому, що вони поводяться, як в Державній Думі у себе в Росії, і порадив їм поводитися так, як належить у Раді Європи. Відео виступу Олексій розмістив на своєму каналі в Telegram.

"Це там ви - граф Толстой, а тут ви - просто... простий": Гончаренко поставив на місце росіян в ПАРЄ

Гончаренко в ПАРЄ. Фото: відео на каналі "Гончаренко"

"Знаєте, панове Слуцький і Толстой, це там ви — граф Толстой, а тут ви — просто... простий", — задоволено і багатозначно заявив Гончаренко, виступаючи на засіданні ПАРЄ.

Леонід Слуцький звернувся до президента ПАРЄ з обвинуваченнями на адресу Гончаренка в тому, що той ображає "президента суверенної держави Російської Федерації". У своєму виступі він заявив, що Гончаренко називає себе собакою, і процитував приказку "Собака гавкає — караван йде".

Гончаренко, своєю чергою, засумнівався у знаннях російською делегацією англійської мови й обурився через те, що один делегат іншого може називати собакою, і в ПАРЄ ніхто не звертає на це уваги.

"У російській делегації знову підгорає. Леонід Слуцький сьогодні в ПАРЄ завзято кинувся захищати свого вождя Путіна. Довелося нагадати, що тут їм — не Державна Дума, де вони звикли поводити себе настільки нахабно і невиховано", — прокоментував ситуацію у своєму Telegram український нардеп.


Фразу про Петра Толстого від Олексія Гончаренка ми вже чули вчора, проте не в публічному виступі, як сьогодні, а коли він зняв відео, де називає голову російської делегації негідником і вбивцею.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Гончаренко сперечався з російськими журналістами, закликаючи їх виступати на жердині перед Путіним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини