Головна Новини Політика Скандали Бутусов накинувся з кулаками на Шуфрича у прямому ефірі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бутусов накинувся з кулаками на Шуфрича у прямому ефірі (ВІДЕО)

Бутусов дав потужного ляпаса народному депутатові і повалив його на підлогу

19 лютого 2022, 00:50 comments1428
Поділіться публікацією:

Під час  прямого  ефіру  програми "Свобода слова зі Савіком Шустером" нардеп  Нестор Шуфрич отримав удар в обличчя від  працівника  українського  медіа  Юрія Бутусова. Згадані учасники програми продовжили  лупцювати одне одного в партері.

Бутусов накинувся з кулаками на Шуфрича у прямому ефірі (ВІДЕО)

Бутусов дав ляпаса Шуфричу (фото з відкритих джерел)

Перепалка почалася з того, коли Шуфрич зазначив, що виборці “ОПЗЖ” — такі ж громадяни України. “Ви їх зрадили. Вся фракція втекла за кордон”, — відповів на це  журналіст.

За словами Юрія Бутусова, фракції ОПЗЖ зараз в країні немає. А сам Шуфрич -  "російський  клоун".  

Також журналіст зазначив, що телеглядачі мусять дивитись в цей час виступи "зрадників". І  поставив вимогу ведучому припинити надавати слово "негідникам".

“Зрадника встановлює суд”, — щойно розпочав  нардеп., Але Бутусов перебив його слова. Під час висловлювання  про рівність усіх українців незалежно від того, якою мовою вони розмовляють, депутат від ОПЗЖ   злетів зі стільця від удару свого емоційного опонента

Бійка далі продовжилася. Гості  почали битись на підлозі, потім чубились  в партері. Бутусов опинився зверху, притиснувши  Шуфрича  до підлоги.  

Після того, як ситуація втихомирилася і Нестор Шуфрич повернувся до студії, його обличчя було в синцях та подряпинах.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що політики почали конфліктувати ще з початку програми. Юрій Бутусов у прямому ефірі назвав Шуфрича клоуном.У прямому ефірі політичної програми "Свобода слова" на телеканалі "Україна" сталася перепалка між народним депутатом України Нестором Шуфричем та журналістом Юрієм Бутусовим. Обговорюючи евакуацію жителів з прифронтових регіонів Донбасу, Шуфрич активно закликав це робити. Журналіст Юрій Бутусов досить емоційно відреагував на його заяву та обізвав клоуном, після таких слів Нестор Шуфрич покинув студію, але потім повернувся.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Владимир

19 лютого 2022, 12:22

так ему, предателю, и надо


Новини