Головна Новини Політика Скандали.Політика Блогер: "Місцеві еліти на чолі з Медведчуком повинні вимагати закупити вакцину від COVID-19 у Росії"
commentss НОВИНИ Всі новини

Блогер: "Місцеві еліти на чолі з Медведчуком повинні вимагати закупити вакцину від COVID-19 у Росії"

На думку Сергія Ожегова, зараз найважливіше - закупити вакцину і врятувати людей

9 листопада 2020, 14:06
Поділіться публікацією:

Блогер Сергій Ожегов після місцевих виборів в Україні вважає, що місцеві еліти разом з опозиційними силами повинні вирішувати більше проблем України, зокрема, вакцинацію від COVID-19. На своїй сторінці в фейсбуці він звернувся до лідера ОТЗЖ Віктору Медведчуку, щоб він посприяв закупівлі вакцини з Росії.

Блогер: "Місцеві еліти на чолі з Медведчуком повинні вимагати закупити вакцину від COVID-19 у Росії"

"Переконаний, що місцева влада в регіонах, чиї політичні проекти на цих виборах показали досить непогані результати, повинні зараз, поки епідемія тільки на старті, як можна швидше послухати голос розуму і подумати про своїх громадян. Самий логічний варіант, коли місцеві еліти разом з ОТЗЖ Віктора Медведчука спільно виступлять зі зверненням до київської влади негайно вирішити питання із закупівлею вакцини від коронавірусу в Росії. Варто, нарешті, назвати речі своїми іменами — потрібно негайно перешкодити проведеної депопуляції України! ", — упевнений блогер.

Ожегов нагадав, що в жовтні глава політради "Опозиційною платформи — За життя" Віктор Медведчук під час зустрічі з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним домовився про те, що влада РФ позачергово виділять Україні партію вакцини "Супутник V" від коронавірусу.

"Нещодавно Медведчук використав свої дружні відносини з Путіним і домовився, щоб Україна могла позачергово отримати російську вакцину від COVID-19. Власне, сам Медведчук разом з сім'єю вже вакцинували російським препаратом ", — зазначив блогер.

Ожегов попередив, що без вакцини наслідки епідемії коронавірусу можуть бути набагато більш плачевними для України.

"Цього разу, з вакциною, вже не вийде так, як вийшло кілька років тому в Генічеську, коли мер замерзаючого міста, заради порятунку городян, був змушений звернутися до глави Криму і той дав термінове розпорядження обігріти місто. Епідемія і вакцина — це інше. Тим більше що без вакцини на цей раз наслідки можуть бути набагато гіршими. А постраждають через твердолобості Зеленського і компанії, як завжди, прості українці ", — запевнив блогер.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини