Головна Новини Політика Скандали.Політика Байден спробував вкусити і поцілувати дівчинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден спробував вкусити і поцілувати дівчинку

Напевно, глава Білого дому вирішив пожартувати, але не всі прийняли це за жарт чи вдалий розіграш

15 липня 2023, 22:30 comments1218
Поділіться публікацією:








Під час вітання співробітників американського посольства перед відльотом з Гельсінкі президент США Джо Байден спробував, ймовірно, жартома грайливо покусати дитину, яку тримала на руках жінка. Про це повідомляють "Коментарі".

Байден спробував вкусити і поцілувати дівчинку

Байден та дівчинка

Дівчинка злякалася несподіваної уваги до себе, а 80-річний Джо Байден спробував заспокоїти її, поцілувавши. У цей час її мати, яка тримала її на руках, знімала це на смартфон. З її боку, дії президента США заперечень не зустріли. Інцидент стався 13 липня.

Коментуючи відео, експрезидент США Дональд Трамп зазначив, що Байден повинен перебувати в будинку для літніх людей, а не керувати вільним світом.


Нагадаємо, що раніше дивно поводився Далай-лама. У мережу потрапило відео з прийому в північній Індії, під час якого Далай-лама робить хлопчику непристойну пропозицію, а потім цілує його в губи. В оточенні лідера світового ламаїзму пояснили поведінку 87-річного Далай-лами тим, що він таким чином "дражнив" присутніх.

На відео видно, як дитина підходить до Далай-лами і запитує: "Чи можу я вас обійняти?". Потім духовний лідер запрошує хлопчика на сцену, показує на свою щоку і каже: "Спочатку сюди", — підштовхуючи хлопчика обійняти та поцілувати його. Після цього він вказує на свої губи і каже: "Тоді я думаю, що й сюди також". Потім Далай-лама тягне хлопчика за підборіддя та цілує його в губи. Через кілька секунд він висовує язик і каже: "І посмоктай мій язик".

А 2006 року президент Росії Володимир Путін прилюдно, без жодних пояснень, поцілував у живіт хлопчика Микиту.

Тим часом, у Запорізькій області ЗСУ знищили колону "каспійських морпіхів".

Український воїн відзначений найвищою нагородою Франції.

А ФСБ заявила, що запобігла вбивству Симоньян та Собчак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини