Головна Новини Політика Скандали.Політика Баканов розповів, що буде після публікації розмови Медведчука і Суркова
commentss НОВИНИ Всі новини

Баканов розповів, що буде після публікації розмови Медведчука і Суркова

Через кілька днів ми про все дізнаємося

26 лютого 2021, 15:30
Поділіться публікацією:

Глава Служби безпеки України Іван Баканов прокоментував публікацію запису розмови, де нібито фігурують діючий нардеп Віктор Медведчук і тодішній помічник президента Росії Владислав Сурков. Про це глава СБУ повідомив в ефірі передачі "Право на владу".

Баканов розповів, що буде після публікації розмови Медведчука і Суркова

Фото: Google

За його словами, Служба безпеки обробить дані записи і проведе необхідну експертизу розмови, де нібито спілкуються Медведчук і Сурков.

Баканов сказав, що запис необхідно легалізувати, оскільки сьогодні він не може бути представлений  як належний доказ. Глава СБУ зазначив, що для цього фахівці проведуть процесуальні дії та експертизу.

Про подальші кроки Баканов сказати не міг, проте зазначив, що через кілька днів все стане відомо.

25 лютого в ЗМІ опублікували запис телефонної розмови, де нібито спілкуються нардеп Віктор Медведчук і помічник Володимира Путіна Владислав Сурков. Сама запис датовано кінцем 2014 року.

На записах людина з голосом Медведчука обговорює зі співрозмовником (нібито Сурковим) поставки електроенергії в окупований Крим через компанії-прокладки.

Також в розмові нібито Медведчук каже Суркову про те, що президент Петро Порошенко запропонував йому взяти участь в обміні полоненими, а президент Росії Володимир Путін це схвалив.

Владислава Суркова називають архітектором війни Росії проти України. Саме він вважається автором плану "Новоросія", який передбачає створення "народних республік" і розвал української держави.

Раніше "Коментарі" повідомляли про візит Зеленського в США і зустрічі з Байденом.

Читайте також, хто буде наступним президентом України.

Джерело: https://censor.net/ru/n3250199



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини