Головна Новини Політика Скандали.Політика Ані Суркіс, ані нардепи з ОПЗЖ не дали голосів «за Майдан» в Раді
commentss НОВИНИ Всі новини

Ані Суркіс, ані нардепи з ОПЗЖ не дали голосів «за Майдан» в Раді

Дані на сайті парламенту не відповідають сказаному Гордоном

1 березня 2021, 20:30 comments1600
Поділіться публікацією:

Журналіст Дмитро Гордон в ефірі програми "Гордон по четвергах" у відповідь на запитання одного з глядачів почав заперечувати той факт, що Григорій Суркіс голосував проти визнання Майдану історичною подією. Про це повідомляє РБК-Україна.

Ані Суркіс, ані нардепи з ОПЗЖ не дали голосів «за Майдан» в Раді

Фото з відкритих джерел

"Я вам скажу з повною відповідальністю, Григорій Суркіс проти Майдану у Верховній раді не голосував. Ті, хто вважають, що голосував, вам треба подивитися відеозапис: його в залі не було. Тому голосувати він, звичайно, не міг", — відповів журналіст .

Втім, словами Гордона не відповідають даним порталу Верховної Ради. На підтримку постанови про "Заява ВРУ з приводу шостої річниці початку Євромайдану і подій Революції Гідності" (№2739) представники партії ОПЗЖ взагалі не дали жодного голосу. Частина депутатів були відсутні, частина — утрималися. При голосуванні за проект постанови в цілому 17 з усієї фракції проголосували "проти". Серед них: Григорій Суркіс і Віктор Медведчук.

Варто відзначити, що журналіста Дмитра Гордона пов'язують з сім'єю Суркіса давні дружні відносини, і обидва цього не приховують. На сайті "Гордон" можна відшукати безліч "теплих" інтерв'ю братів Суркісів і навіть вірші одного Суркіса, присвячені іншому (братові). Видання "Гордон" цю інформацію подавало як "ексклюзив".

Відзначимо, що брати Суркіси також пов'язані з Віктором Медведчуком, який, як відомо, нещодавно потрапив в список антиросійських санкцій РНБО. Суркіси та Медведчук мають загальні активи в різних сферах. Крім того, саме Суркіси влітку минулого року продали родині Медведчука частку (24,66%) в медіахолдингу 1+1. Не виключено, що саме на тлі "санкційних" подій Суркіс міг спробувати постати в ЗМІ "патріотом" і для цього міг звернутися за допомогою до Гордону.

Нагадаємо, за даними Телеграм-каналу "Картковий Офіс", Суркіс організовував зустріч Медведчуку з главою СБУ Іваном Баканова, щоб вирішити питання "пом'якшення або скасування санкцій".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини