Головна Новини Політика Скандали.Політика Андрій Єрмак відмовився проходити поліграф у справі "вагнерівців" - джерело
commentss НОВИНИ Всі новини

Андрій Єрмак відмовився проходити поліграф у справі "вагнерівців" - джерело

За думкою засновників Telegram-канал «Картель», Єрмак боїться, що під час проходження поліграфу може почути незручні питання, на які потрібно буде надати чесну відповідь

21 вересня 2020, 20:39
Поділіться публікацією:

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак відмовився пройти перевірку на детекторі брехні з приводу зриву "справи бойовиків ПВК "Вагнера"Про це сьогодні повідомив Telegram-канал "Картель" з посиланням на особисті джерела.

Андрій Єрмак відмовився проходити поліграф у справі "вагнерівців" - джерело

Фото: Сергій Долженко/ЕРА

Припускається, що Єрмак боїться, що йому можуть задати компроментуючі питання, наприклад, щодо корупційного скандалу, в якому фігурував його брат.

"Пішли плітки, що глава ОП Андрій Єрмак поки відмовився від теми з проходженням поліграфа. Єрмак боїться, що йому можуть поставити інші питання по Донбаському кейсу і корупційній справі, в якій фігурував його брат, на які він не хотів би відповідати. Головна причина, Єрмак носить державну секретну інформацію, яку не можна розголошувати", — йдеться в повідомленні Telegram-каналу.

За думкою PR-служби Єрмака, виступу голови ОП в ефірі "Свободи слова" Савіка Шустера цілком достатньо, аби зняти з себе будь-які звинувачення в держзраді.

Як раніше повідомляв Telegram-канал "Легітимний" ідея пройти перевірку на поліграфі Єрмаком належала саме представникам ОП. За інформацією джерела каналу, глава ОПУ навіть обговорював це питання з президентом Зеленським.

"Наше джерело з Офісу Президента повідомляє, що Глава Офісу Президента Андрій Єрмак збирається пройти поліграф, щоб зняти з себе всі питання по темі держзради у "справі вагнерівцев", — повідомляє "Легітимний".

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що суд зобов'язав СБУ порушити кримінальну справу за підозрою Єрмака в державній зраді і шпигунстві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини