Головна Новини Політика Скандали.Політика «А можна було одразу не через ж*** все зробити»: депутат ВР критикує процес з законом про олігархів
commentss НОВИНИ Всі новини

«А можна було одразу не через ж*** все зробити»: депутат ВР критикує процес з законом про олігархів

Український депутат Ярослав Железняк описав у восьми пунктах приклад сучасного державного управління.

10 серпня 2023, 14:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Народний депутат України від партії "Голос" Ярослав Железняк на прикладі історії з "законом про олігархів" описав квінтесенцію сучасного державного управління.

«А можна було одразу не через ж*** все зробити»: депутат ВР критикує процес з законом про олігархів

Ярослав Железняк на трибуні Верховної Ради. Фото: facebook.com/zheleznyak.y

Ярослав Железняк описав у своєму Telegram-каналі діяльність державного керівництва у восьми пунктах через історію з "законом про олігархів". Железняк вважає, що у владі "придумали якусь ідею, заміряли в опитуваннях, розпіарили…". Згодом прийняли швидко закон не чекаючи на висновок від Венеціанської комісії.

Депутат від партії "Голос" продовжує, що закон проголосували в порушення Регламенту, а згодом виявили помилки у ньому.

"Виявилось що там купа помилок через процедуру прийняття і потім ще півтора місяця виправляли помилки", — пише Железняк.

Крім того, народний депутат вказує, що потім отримали висновок від Венеціанської комісії. У ньому було вказано, що "закон про олігархів"  на її думку "має потенціал використання у політичних цілях".

Також Ярослав Железняк критикує секретаря РНБО Олексія Данілова, який дав інтерв’ю для видання "УП", де за словами Железняка "виправдовувався, чому різко вже закон про олігархів не потрібен". Депутат від партії "Голос" запитує, чи будуть повертати 2,5 млн гривень, які у жовтні 2022 витратили на створення Реєстру олігархів для РНБО.

"І головне — жоден з причетних до процесу не спитає на майбутнє: "а можна було одразу не через ж***у все зробити?"", — підсумовує діяльність сучасного держуправління Ярослав Железняк.

«А можна було одразу не через ж*** все зробити»: депутат ВР критикує процес з законом про олігархів - фото 2

Сам Данілов розповів, що наразі жоден з 86 осіб, які претендували минулого року на звання "олігарх" не був внесений до списку олігархів.

"У нас сьогодні жодна людина ще не внесена в реєстр олігархів. Справа в тому, що внесення тих чи інших осіб – відповідальна річ", — говорить секретар РНБО.

Данілов також реагує на критику Венеціанської комісії та пояснює, що ця "поважна установа", повинна розуміти, що "закон про олігархів" є "питання національної безпеки" для України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Міністр фінансів пояснив ставлення Заходу до корупції в Україні.

Також "Коментарі" писав, що Україна планує ще два "саміти миру": на один запросять Росію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини