Головна Новини Політика рада Зі Слуги народу вийшла ще одна народна депутатка
commentss НОВИНИ Всі новини

Зі Слуги народу вийшла ще одна народна депутатка

Нардепка Яцик, яка була обрана за мажоритарним округом, вийшла з фракції "Слуга народу"

19 липня 2024, 11:00 comments2158
Поділіться публікацією:

Народна депутатка Юлія Яцик вийшла зі складу фракції "Слуга народу". Про це з залу засідань повідомив парламентар Олексій Гончаренко. 

Зі Слуги народу вийшла ще одна народна депутатка

Народна депутатка Юлія Яцик

Вона була обрана за 79 округом (Запоріжжя), тож вихід із фракції не позбавить її депутатського мандату. З партії "Слуга народу" Яцик вийшла ще в 2022-му.

Яцик – заступниця голови ТСК з питань розслідування можливих фактів порушення законодавства України у Міноборони, ЗСУ та інших утворених відповідно до законів військових формуваннях, правоохоронних органах спеціального призначення, посади в яких комплектуються військовослужбовцями військових і правоохоронних формуваннях.

Також вона – голова підкомітету з питань кримінального процесуального законодавства та оперативно-розшукової діяльності правоохоронного комітету.

У своєму коментарі Олексію Гончаренку Юлія Яцик звернула увагу, що це вже третя її заява про вихід з фракції "Слуга народу", яку нарешті офіційно оголосили в залі парламенту. Нардеп зауважила, що ще з 2022 року вона ініціювала свій вихід з провладної фракції та чомусь керівництво ВР ігнорувало її бажання.

За словами Юлії Яцик, вона є нардепом з власною думкою, зокрема щодо розкрадання гуманітарної допомоги і це не подобалося керівництву Верховної Ради і Офісу президента.

"Я не є кнопкою. Це логічне рішення, яке чомусь вони (влада — ред.) задовольнили так пізно. Вперше заяву написала восени 2022 року. Друга заява була наприкінці минулого року. І це вже третя, нарешті оголосили", — зауважила нардеп.

Читайте також на порталі "Коментарі" -  у Верховній Раді прийняли рішення щодо Безуглої.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини