Головна Новини Політика рада Железняк про боротьбу з олігархами: літак з США сів з президентом, вже ніхто нікуди не поспішає
commentss НОВИНИ Всі новини

Железняк про боротьбу з олігархами: літак з США сів з президентом, вже ніхто нікуди не поспішає

Прагнення Банкової боротися з олігархами зникло і про долю закону про олігархів нічого невідомо

8 жовтня 2021, 14:42
Поділіться публікацією:

Боротьба Банкової і монобільшості з олігархами кудись швидко розвіялася і у Верховній Раді "Слузі народу" додають голоси ті депутати і групи, яких пов'язують з олігархами. Як передає видання "Коментарі" таку думку під час підходу до ЗМІ в кулуарах Верховної Ради висловив голова фракції "Голос" Ярослав Железняк.

Железняк про боротьбу з олігархами: літак з США сів з президентом, вже ніхто нікуди не поспішає

Ярослав Железняк Фото з відкритих джерел

Сьогодні під час призначення спікера Верховної Ради Руслана Стефанчука "слуги народу" знову не обійшлися без голосів депутатських груп "Довіра" та "За майбутнє", які пов'язують з деякими олігархами. Коментуючи інформацію Ярослав Железняк зазначив, що це показова історія і насправді немає ніякої реальної боротьби з олігархами. На підтвердження своїх слів політик заявив, що ніхто практично вже нічого не знає, що відбувається з законом про олігархів, який так екстрено намагалися прийняти.

"Я до сих пір не знаю, яка його подальша доля. Добре відомо, що були спроби фальсифікацій. Хотілося б побачити підсумковий текст документа. Якщо пройде текст з однією статтею 5, то це відвертий підлог. Я за останній тиждень не чув, щоб була якась гостра або не гостра необхідність, щоб закон відправили на підпис президенту. Всі про це забули, як тільки літак з президентом сів з США, вже ніхто нікуди не поспішає. Навіщо було гвалтувати регламент і парламентаризм ніхто не розуміє", — зазначив нардеп.

Він додав, те ж саме стосується і щодо інших питань, наприклад, те, що зараз розглядається бюджет. Це відбувається теж не за регламентом. Ніхто не бачив, що парламент затверджував порядок денний, ніхто не збирався на Погоджувальну раду.

"Ми живемо з учорашнього дня в новій реальності, коли так ганебно звільняли Разумкова, то очікувати, що хтось буде дотримуватися регламенту не варто. Ми як опозиція не дивуємося тому, що відбуваються такі нерегламентні зміни", — зазначив Железняк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — уряд "по-тихому" провело конкурс в ще один контролюючий орган: Железняк розкрив деталі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини