Головна Новини Політика рада Зеленський звільнив свого представника у Раді: нардеп назвав причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський звільнив свого представника у Раді: нардеп назвав причину

Відповідний указ опубліковано на сайті Офісу президента

7 грудня 2023, 14:24
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", президент Володимир Зеленський звільнив члена Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федора Веніславського від виконання обов’язків свого представника у Верховній Раді. Відповідний указ №812/2023 від 7 грудня сьогодні опубліковано на сайті Офісу президента. У той же час, наказу щодо іншого призначення Вениславського немає.

Зеленський звільнив свого представника у Раді: нардеп назвав причину

Федір Веніславський. Фото: з відкритих джерел

"Звільнити Веніславського Федора Володимировича від виконання обов'язків представника Президента України у Верховній Раді України", — йдеться у офіційному документі.

Варто зазначити, що 3 червня 2019 року Володимир Зеленський призначив Федора Веніславського своїм представником у Конституційному суді.

12 вересня 202 року він звільнив Веніславського від виконання обов'язків, а іншим указом Зеленський призначив на цю посаду Сергія Дембовського. Вениславського президент призначив своїм представником у Верховній Раді.

Хоча в Офісі президента України не називають офіційні причини звільнення Веніславського, нардеп Олексій Гончаренко у себе в телеграмі поділився тим, що говорять у кулуарах. Нібито Федора Веніславського звільнили за те, що він дуже багато говорив про неузгоджені речі. Останньою краплею стала заява Веніславського про електронні повістки. Нардеп зазначає, що ця ідея справді існує при владі, але остаточного рішення ще не ухвалено.

Читайте також на порталі "Коментарі" – що відбувається з мобілізацією в Україні та РФ: які рішення доведеться ухвалювати. Експерти детально проаналізували ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

7 грудня 2023, 16:46

Вот и отлично. А теперь пусть пиздует в окопы. Он же аж из штанов выпрыгивал, рассказывая, как всем поголовно надо идти воевать. Вот пусть и покажет своим примером как надо. Или это другое, и мы ничего не понимаем?


Новини