Головна Новини Політика рада Влада своїми репресіями проти Медведчука домоглася того, що він входить до трійки найпопулярніших політиків у ЗМІ - Акімова
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада своїми репресіями проти Медведчука домоглася того, що він входить до трійки найпопулярніших політиків у ЗМІ - Акімова

Разом з лідером ОПЗЖ, до трійки увійшов президент Володимир Зеленський і голова МОЗ Максим Степанов

29 квітня 2021, 11:28
Поділіться публікацією:

У топ-3 найпопулярніших українських політиків у ЗМІ входять голова політради "Опозиційної платформи — За життя" Віктор Медведчук, міністр охорони здоров'я Максим Степанов і президент Володимир Зеленський. Про це на сайті "Кореспондент" пише журналіст Галина Акімова, аналізуючи топ-10 найпопулярніших політиків України в ЗМІ, підготовлений однією із київських піар-компаній.

Влада своїми репресіями проти Медведчука домоглася того, що він входить до трійки найпопулярніших політиків у ЗМІ - Акімова

Віктор Медведчук - фото: ОПЗЖ

"Друга п'ятірка — це суцільно чиновники: міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, прем'єр-міністр Денис Шмигаль, глава МВС Арсен Аваков, заступник міністра охорони здоров'я і головний санітарний лікар Віктор Ляшко, мер Києва і голова КМДА Віталій Кличко", — перераховує журналіст.

У той же час Акімова відзначає, що олігарх Ігор Коломойський, який посів п'яте місце, звучить у ЗМІ зараз в основному в прив'язці до санкцій США, а екс-президент Петро Порошенко відзначився тим, що назвав індійський дженерик Covishield лайливим словом.

"Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що Вашингтон оголосив санкції проти Коломойського і членів його сім'ї (дружини Ірини, дочки Анжеліки, сина Ізраїля Цві Коломойського) "через участь у масштабній корупції" (Due to Involvement in Significant Corruption)", — нагадує журналіст.

Акімова звертає увагу, що в трійку лідерів входять глава політради "Опозиційною платформи — За життя" Віктор Медведчук, міністр охорони здоров'я Максим Степанов і президент Володимир Зеленський.

Журналіст також приходить до висновку, що влада на чолі із Зеленським "своїми репресіями" проти Медведчука домоглася того, що опозиційний лідер входить в топ-3 найпопулярніших політиків України.

"Глава політради ОПЗЖ останнім часом стабільно входить в топ найпопулярніших українських політиків в ЗМІ. Тому виходить, що Зеленський і компанія репресіями проти Медведчука і забороною телеканалів "112 Україна", NewsOne і ZIK домоглися протилежного результату", — аргументує журналіст.

"Що стосується міністра охорони здоров'я Максима Степанова, то, за справедливістю, друге місце за популярністю в ЗМІ потрібно віддати не йому, а епідемії коронавірусу. Саме завдяки COVID-19 в першій десятці присутні і глава МОЗ, і головний санітарний лікар, які направо і наліво роздають обіцянки, а потім з таким же комсомольським завзяттям розповідають, чому не вдається закупити вакцини, не виходить провести вакцинацію і далі за списком", — уточнює автор.

"Лідирує в рейтингу президент Володимир Зеленський. Зеленський на публіку вакцинувався Covishield'ом, говорив про готовність зустрітися з Путіним, а також погрожував санкціями. До слова, за минулі місяці ні Зеленський, ні будь-хто інший з чиновників так і не навів жодного доказу, ніби Медведчук і інші опозиціонери можуть бути причетні до будь-якої протиправної діяльності. Тобто і рішення про заборону телеканалів, і указ про санкції не мають доказової бази. І рано чи пізно ця рушниця вистрілить ", — підсумовує журналіст Галина Акімова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини