Головна Новини Політика рада Вірастюк поділився першими планами роботи в Раді
commentss НОВИНИ Всі новини

Вірастюк поділився першими планами роботи в Раді

Початкові плани спортсмена змінилися

6 квітня 2021, 13:35
Поділіться публікацією:

Український важкоатлет Василь Вірастюк, який переміг на проміжних виборах до парламенту 87-ому окрузі, розповів, чим планує займатися у Верховній раді. За словами новообраного депутата, раніше він мав намір розвивати напрямок молоді та спорту, але зараз плани змінилися, передає OBOZREVATEL з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Вірастюк поділився першими планами роботи в Раді

Василь Вірастюк - фото з відкритих джерел

"Попередньо, у мене була думка працювати в комітеті Верховної Ради з питань молоді та спорту. Але зараз я розумію, що, можливо, доцільніше увійти до комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів", — підкреслив Вірастюк.

Джерело також повідомляє, що на запитання про наявність конкретного плану стосовно втілення ініціативи зі створення мережі центрів для реабілітації ветеранів ООС і АТО, Василь Вірастюк не дав ствердну відповідь.

Нагадаємо, що битва за перемогу на 87-ій дільниці (Івано-Франківщина), де 4 квітня переможцем оголосили Василя Вірастюка (балотувався від "Слуги народу"), триває. І в судах, і в медіа-просторі. Експерти вважають, що якоюсь мірою довибори на 87-му окрузі виявилися символічною боротьбою. На кону стояв не просто депутатський мандат, а позиціонування, баланс влади в цілому в країні. Фактично ці довибори показували реальні рейтинги політсил, реальні можливості. Саме тому такою запеклою була боротьба. Директор Українського інституту політики Руслан Бортник вважає, що Вірастюк врешті решт мандат отримає. Але щоб прискорити процес команді Зеленського, на його думку, доведеться йти на якісь договорняки з Коломойським. Детальніше — в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини