Головна Новини Політика рада Відновлення звільнених територій: у Раді підтримали комплексну програму
commentss НОВИНИ Всі новини

Відновлення звільнених територій: у Раді підтримали комплексну програму

Олена Шуляк зазначила, що на прийняття цього документу чекали регіони, які потребують негайного відновлення

12 травня 2022, 23:33
Поділіться публікацією:

12 травня, під час пленарного засідання Рада у другому читанні ухвалили законопроєкт №7282. Про документ та його особливості в ефірі телеканалу "Рада" розповіла народна депутатка України від фракції "Слуга народу" Олена Шуляк.

Відновлення звільнених територій: у Раді підтримали комплексну програму

Рада проголосувала за Програму комплексного відновлення звільнених від окупантів територій (фото з відкритих джерел)

За словами депутатки, цим законом Рада ввела поняття Програми комплексного відновлення звільнених від російських окупантів територій

"Сьогодні ми у другому читанні ухвалили Законопроєкт №7282. Він надзвичайно важливий для нашої країни тому, що цим документом ми вводимо поняття Програми комплексного відновлення територій. Цей Законопроєкт очікують Київська область, Житомирська, Сумська і Чернігівська. Для того, щоб розглядати цей документ як основу. Як такий беззаперечний план: яким чином будуть відновлюватись області, де наші збройні сили прогнали окупантів і зараз можна вже працювати над тим, щоб комплексно з таким системним підходом, були вирішені питання відновлення саме цих областей", — наголосила Шуляк.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про донорську допомога на відновлення УкраїниНа донорській конференції у Варшаві зібрано 6,5 мільярда доларів для України. Про це сьогодні під час свого нічного звернення повідомив президент України Володимир Зеленський. А прем'єр-міністр Денис Шмигаль презентував у Варшаві міжнародним партнерам та донорам платформу United24, ініційовану Зеленським, яка стане частиною Фонду відновлення нашої країни (розраховується, що той поповнюватиметься з п'яти джерел). Експерти спеціально для видання "Коментарі" розповіли, як зробити максимальним ефект від подібних конференцій та ініціатив.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини