Головна Новини Політика рада Василь Вірастюк розповів, чому вирішив стати народним депутатом
commentss НОВИНИ Всі новини

Василь Вірастюк розповів, чому вирішив стати народним депутатом

За словами стронгмена, для нього найважливіше реалізувати проєкт, який він називає справою життя

21 червня 2021, 09:55
Поділіться публікацією:

Не так давно відомий український спортсмен Василь Вірастюк, який носить титул "Найсильніша людина світу", став народним депутатом від партії "Слуга народу". В інтерв’ю виданню НВ він розповів про перші враження від роботи у Верховній Раді (ВР) та пояснив, чому розпочав депутатську діяльність.

Василь Вірастюк розповів, чому вирішив стати народним депутатом

Василь Вірастюк - народний депутат. Фото: ua.interfax.com

За словами Вірастюка, його кілька разів кликали у ВР, але він не розглядав подібних пропозицій через низку причин. Цьогоріч спортсмен все ж таки наважився і прийняв рішення іти в народні депутати. Хоча воно йому далося складно, зізнався Вірастюк.

Як пояснив стронгмен, він переконався, що серед народних депутатів є багато професіоналів, які справді роблять хороші справи. Однак є й такі, яким він би не довіряв.  

Розповідаючи про перші враження роботи у парламенті, Вірастюк зауважив, що колеги від партії загалом прийняли його добре. А от на запитання, як нардеп відреагував на косі погляди та негативну реакцію на його депутатство з боку представників фракції "За майбутнє", він зізнався, що це його зовсім не зачепило, а навпаки – навіть трохи підбадьорювало, наче під час спортивних змагань.

Також Василь Вірастюк розповів, що у парламент прийшов з однією головною метою, яку називає справою життя. Він зізнався, що мріє реалізувати проєкт щодо створення в Україні галузі реабілітації поранених ветеранів. Вірастюк пояснює, що це величезний напрям, який у країні не розвивався, тому все треба починати з нуля.

"У цьому напрямі потрібно писати законопроєкти і, в кінці кінців, відкрити реабілітаційний центр для поранених ветеранів", — наголосив нардеп.

Раніше видання "Коментарі" писало про те, як Василь Вірастюк склав присягу у народні депутати та чи святкував свою перемогу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://nv.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

21 червня 2021, 16:44

Зеленский- был посредственным комиком, стал пидорасом номер ! Кличко был боксер, стал вор, пидорас и ублюдок! Теперь этот псевдо спортсмен))) Дорогу пидорасам! Лозунг украины!)))

ККК

21 червня 2021, 16:42

По тому что тупой как пробка! и мозгов заработать деньги нет, решил всей мордой в кормушку залезть и воровать как все депутаты!


Новини