Головна Новини Політика рада В Україні оголосили в розшук колишню нардепку
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні оголосили в розшук колишню нардепку

Вона була обрана в парламент від нині забороненої партії "Опозиційна платформа – За життя"

15 червня 2023, 18:45
Поділіться публікацією:

Міністерство внутрішніх справ України повідомило про оголошення у розшук колишньої народної депутатки Наталії Королевської. ПРо це повідомляють "Коментарі".

В Україні оголосили в розшук колишню нардепку

Наталя Королевська

За повідомленням, у розшук її подало Національне антикорупційне бюро – за підозрою в декларуванні недостовірної інформації. Датою зникнення Королевської вказане 22 лютого 2023 року. У лютому цього року до Верховної Ради України надійшли заяви про складання повноважень народних депутатів від Наталії Королевської та її чоловіка Юрія Солода, які були обрані до парламенту від нині забороненої партії "Опозиційна платформа – За життя".

24 лютого Верховна Рада ухвалила рішення про дострокове припинення повноважень цих народних депутатів.

Того ж місяця Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили народній депутатці України про підозру у внесенні недостовірних відомостей до е-декларації за 2020 рік, нагадує "Радіо Свобода".

За даними слідства, народна обраниця не задекларувала дві земельні ділянки в Київській області сукупною площею понад 0,8 га. Крім того, вона не вказала в декларації майно у РФ: житловий будинок площею 120,1 кв. м та земельну ділянку площею 1,13 га. Загальна вартість незадекларованого майна становить понад 4,315 млн грн.

Тим часом, МЗС РФ погрожує Канаді та заявляє про русофобську політику. Міністерство закордонних справ Росії відреагувало на конфіскацію їх великого вантажного літака, який Канада передасть Україні. 

Росія збільшила кількість бойових дельфінів для оборони Севастополя. Росіяни використовують для оборони Севастополя військових дельфінів.

А Стрєлков розповів, чого чекає Пригожин. Рашист Стрєлков-Гіркін ненавидить Україну, але також не може терпіти і антагоністів Шойгу та Пригожина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини