Головна Новини Політика рада В "Слузі народу" розповіли, що буде, якщо з фракції вийде група Коломойського
commentss НОВИНИ Всі новини

В "Слузі народу" розповіли, що буде, якщо з фракції вийде група Коломойського

Коломойський вирішив пожертвувати однією сильною фігурою

8 лютого 2021, 15:58 comments1323
Поділіться публікацією:

У фракції "Слуга народу" прокоментували можливий вихід ряду депутатів, які пов'язані з олігархом Ігорем Коломойським. Про це в інтерв'ю виданню "Цензор" розповів нардеп і голова Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв.

В "Слузі народу" розповіли, що буде, якщо з фракції вийде група Коломойського

Коломойський. Фото: 24 канал

Під час обговорення ситуації з виключенням з фракції нардепа Олександра Дубінського, який потрапив під санкції США, Потураєв сказав, що президент неодноразово попереджав Дубінського.

Нардеп заявив, що олігарх Ігор Коломойський, з яким пов'язують Дубинського, вирішив пожертвувати його фігурою, щоб не втрачати у фракції депутатів, які з ним афільовані.

За його словами, фракція може обійтися і без групи депутатів Коломойського. Він сказав, що якщо вони обходяться без ОПЗЖ, то без вищезазначених депутатів тим більш.

Потураєв заявив, що фракція переживе втрату монобільшості (менш як 226 голосів). Також політик погодився в тому, що група народних депутатів підтримує ініціативи "Слуги народу" ззовні, наприклад "Довіра".

Нардеп Олександр Дубинський потрапив до списку санкцій мінфіну США в січні 2021 роки за втручання в американські вибори. У 2020 році він брав участь у прес-конференції разом з депутатом Андрієм Деркачем, якого в Держдепі відкрито називають російським агентом. Тоді були опубліковані плівки з записами розмов п'ятого президента України Петра Порошенка і нового президента США Джо Байдена, який тоді був віце-президентів в адміністрації Барака Обами.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, якою буде політика Джо Байдена щодо України.

Читайте також про те, що в Кремлі назвали Україну частиною "русского міра".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини