Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, якою буде політика Байдена щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, якою буде політика Байдена щодо України

Позиція Байдена залишається незмінною

8 лютого 2021, 15:37
Поділіться публікацією:

Стало відомо, якою буде політика нової американської адміністрації, яку очолює президент Джо Байден щодо України. Про це на всеукраїнському форумі "Україна 30. Коронавірус: виклики і відповіді" розповіла тимчасово повірена у справах США в Україні Крістіна Квін.

Стало відомо, якою буде політика Байдена щодо України

Байден. Фото: Reuters

За її словами, президент Джо Байден буде підтримувати Україну і далі разом з Конгресом США. Квін зазначила, що Україна завжди отримувала серйозну двопартійну підтримку з боку американського Конгресу.

Вона підкреслила, що така ж політика щодо нашої країни продовжиться і при новій адміністрації Білого дому. Квін сказала, що Джо Байден неодноразово підкреслював свою відданість інтересам України, її суверенітету і територіальної цілісності.

Вона заявила, що Байден буде підтримувати Україну разом з Конгресом США,

Джо Байден був обраний президентом США в листопаді 2020 року. Він переміг на виборах, набравши рекордну кількість голосів в історії і обійшов чинного президента Дональда Трампа.

У грудні 2020 року перемогу Байдена затвердила колегія вибірників. Він вступив на посаду 20 січня 2021 і став найстаршим президентом США на момент інавгурації (78 років).

Джо Байден обіймав пост віце-президента в адміністрації президента США Барака Обами, який був главою Білого дому з 2008 по 2016 рік. У 2015 році Байден відвідував Україну з офіційним візитом і виступав у Верховній Раді України.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в МЗС України розповіли, коли Володимир Зеленський і Джо Байден проведуть перший телефонну розмову.

Читайте також про те, що Байден висунув на главу ЦРУ колишнього посла в Москві, який робив гучні заяви про Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини