Головна Новини Політика рада В Опорі визначили найбільш «говорящих» нардепів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Опорі визначили найбільш «говорящих» нардепів

Аналітики Опори назвали найактивніших депутатів у Раді

6 грудня 2021, 17:15
Поділіться публікацією:

Досить багато іменитих українських політиків використовують парламентську трибуну Верховної Ради для того, щоб достукатися до українців, показати свою активність, а нерідко і для звичайного піару, аби сказати з трибуни головного законодавчого органу те, що хочуть почути виборці. Аналітики громадської мережі "Опора" проаналізували, хто ж із народних обранців найбільше "наговорив" у листопаді у Раді. Як виявилось, у лідерах голова фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на звіт "Опори".

В Опорі визначили найбільш «говорящих» нардепів

Верховна Рада. Фото: з відкритих джерел

Загалом у Юлії Тимошенко, якій не відмовиш у майстерності ораторського мистецтва, у листопаді було 29 виступів загальною тривалістю 1 годину 26 хвилин. На другій позиції розташувався не менш іменитий політик в Україні – Нестор Шуфрич, який представляє "ОПЗЖ". У нього у листопаді було 50 виступів загальною тривалістю 55 хвилин. Замкнув трійку парламентаріїв, що найбільш "говорять", ще один представник "Батьківщини" Михайло Цимбалюк. У нардепа було 27 виступів загальною тривалістю 50 хвилин.

Також у звіті аналітиків повідомляється, що в першій п'ятірці нардепів, які найчастіше виступали в парламенті, опинилися Олександр Колтунович, який представляє "ОПЗЖ", а також Сергій Соболєв із "Батьківщини".

Читайте також на порталі "Коментарі" — в "Опорі" підрахувала двійників, які "вкрали" перемогу у кандидатів від "Слуги народу". Усього було встановлено щонайменше 150 кандидатів-двійників, які, використавши перевірену технологію, вирішили додати собі голосів на виборах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини