Головна Новини Політика рада В Зеленського відреагували на публікацію розмови Медведчука і Суркова
commentss НОВИНИ Всі новини

В Зеленського відреагували на публікацію розмови Медведчука і Суркова

У Раді хочуть створити слідчу комісію

26 лютого 2021, 12:30 comments1870
Поділіться публікацією:

У правлячій партії "Слуга народу" прокоментували публікацію аудіозаписів, на яких нібито розмовляють діючий народний депутат Віктор Медведчук і тодішній помічник президента Росії Владислав Сурков. Про це розповів глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко, передає видання "Інтерфакс-Україна".

В Зеленського відреагували на публікацію розмови Медведчука і Суркова

Фото: Google

За словами Корнієнка, необхідно створити тимчасову слідчу комісію в парламенті, яка буде розслідувати можливі переговори Віктора Медведчука і Владислава Суркова, де вони нібито обговорюють поставки електрики в окупований Крим і обмін полоненими на Донбасі.

Політик зазначив, що правоохоронці повинні дати публікації відповідну правову оцінку. Він заявив, що за фактом публікації повинно бути відкрито кримінальне провадження. Корнієнко сказав, що дані потрібно приєднати до інших справах про держзраду.

Він сказав, що слідча комісія у Верховній Раді повинна буде розглянути факти співпраці колишньої влади з Росією за посередництва Віктора Медведчука.

На опублікованих записах Медведчук і Сурков нібито обговорюють поставки електрики в окупований Крим і обмін полоненими з бойовиками на Донбасі в кінці 2014 року.

Людина з голосом Медведчука каже, що президент Порошенко запропонував йому взяти участь в обміні полоненими, а саму ідею нібито схвалив президент Росії Володимир Путін.

Владислава Суркова називають архітектором війни на Донбасі та головним автором плану "Новоросія", який передбачає розвал України.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що суд зобов'язав закрити російські канали в Telegram,

Читайте також, чому Росія блокує відкриття пунктів пропуску на Донбасі.


Джерело: https://censor.net/ru/n3250062



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://interfax.com.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини