Головна Новини Політика рада У Верховній Раді хочуть заборонити курити IQOS: деталі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Верховній Раді хочуть заборонити курити IQOS: деталі (ВІДЕО)

Приміщення парламенту не є "IQOS-friendly"-закладом

18 березня 2021, 18:13
Поділіться публікацією:

Українські депутати вільно використовують IQOS для куріння в стінах Верховної Ради. За інформацією одного з представників партії "ОПЗЖ", днями поліцейський втратив свідомість через концентрацію запахів біля одного із входів у Раду, повідомляє Telegram-канал "Україна 24/7".

У Верховній Раді хочуть заборонити курити IQOS: деталі (ВІДЕО)

Нардепів обмежать у курінні IQOS. Фото із відкритих джерел

Після виступу колеги перший віце-спікер ВР Руслан Стефанчук нагадав депутатам, що їхнє робоче місце не є дружньою зоною до IQOS-курців. Тим політикам, які використовують подібний пристрій, чиновник запропонував робити це лише у відповідних зонах.

"Верховна Рада не є "IQOS-friendly", тому я дуже прошу їх використовувати тільки в спеціально відведених місцях", — сказав віце-спікер.

При цьому Стефанчук підкреслив, що таким чином нардепи підтримують повагу до прав людини. Він вважає, що це можливо лише після того, як усі (очевидно, як депутати, так і пересічні громадяни) будуть дотримуватися правил, в тому числі і на обмеження щодо куріння.

Нагадаємо, "Коментарі" розповідали, що варто робити курцям айкосів, щоб не викликати обурення або не заробити штраф. Для цього необхідно або курити в спеціально відведених для цього місцях, або шукати спеціальні заклади, де до вживання IQOS ставляться простіше. Знайти їх не так вже й складно — найчастіше вони розміщують спеціальну "IQOS Friendly"-вивіску.

Подібна позначка допомагає відвідувачам зрозуміти, що їм дозволено у приміщенні курити наявні замінники сигарет. Не дарма ж із англійської "Friendly" перекладається як "дружній". У публікації можна дізнатися, які суспільні місця практикують подібну політику.

Також на порталі знайдеться інформація про те, як людині, що кидає курити, побороти нікотинову ломку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини