Головна Новини Політика рада У "Слузі народу" розповіли, що будуть робити з депутатами, які втекли з України
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Слузі народу" розповіли, що будуть робити з депутатами, які втекли з України

Ольга Василевська-Смаглюк після закритого засідання фракції в офісі розповіла про перші деталі засідання монобільшості

14 лютого 2022, 21:01 comments2324
Поділіться публікацією:

Ольга Василевська-Смаглюк після закритого засідання фракції "Слуга народу" в офісі, заявила, що на депутатів-втікачів чекають жорсткі заходи. Про це повідомляє кореспондент порталу "Коментарі".

У "Слузі народу" розповіли, що будуть робити з депутатами, які втекли з України

Ольга Василевська-Смаглюк (фото з відкритих джерел)

"Зустріч відбулася із запізненням. Потім прийшов президент Володимир Зеленський, Андрій Єрмак, Сергій Шефір, також там був прем'єр-міністр Денис Шмигаль, Давид Арахамія, Руслан Стефанчук та члени нашої фракції. Ми обговорили декілька питань. Перше — безпекова ситуація. Президент назвав ситуацію адекватною і сказав, що жоден чиновник не може собі дозволити покинути зараз межі нашої країни. А по тих чиновниках, які зробили це, будуть суворі міри і будуть питання щодо їх повернення в нашу державу. Якщо вони вирішили покинути територію у зв'язку з побоюванням вторгнення",- заявила депутат.

Також на засідання говорили про онлайн голосування для нардепів, які перебувають на лікарняному, таке голосування буде можливе після прийняття відповідного закону. Також Зеленський закликав підтримати законопроєкт про збільшення зарплати військовослужбовцям, підтримати в першому читанні законопроєкт про економічний паспорт українця. Про виключення з фракції Олександра Трухіна "слуги народу" не говорили. Сам фігурант скандалу був присутній на засіданні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Стефанчук не знає, скільки депутатів зараз перебуває за кордономЗокрема, представники українських ЗМІ звернулись до Стефанчука з проханням  прокоментувати оприлюднене раніше повідомлення, що чимало грошовитих нардепів покинули  країну з причини можливого вторгнення російської армії. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Кот Бегемот

15 лютого 2022, 17:20

Всех поганых крыс лишить мандатов и выдать "волчий билет". У кого двойное гражданство-депортировать на новую родину.

Віта

15 лютого 2022, 09:08

Хлчеться бачити поіменний список, зазначених у статті депутатів...


Новини