Головна Новини Політика рада У Раді знову побилися депутати: кого вдарили цього разу (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді знову побилися депутати: кого вдарили цього разу (ФОТО)

Наразі ніхто з учасників конфлікту не повідомив про причини бійки

16 липня 2021, 13:53
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 16 липня, у парламенті знову побилися нардепи. На цей раз депутат від "Батьківщини" Вадим Іванченко та його колега, парламентар від "Слуги народу" Микола Сольський з'ясовували стосунки з кулаками. Про це повідомляє РБК-Україна.

У Раді знову побилися депутати: кого вдарили цього разу (ФОТО)

Верховна Рада України (фото: РБК-Україна)

Журналісти у Раді помітили, що конфлікти почав Вадим Івченко, який першим вдарив Миколу Сольського. Інші парламентарі швидко розтягнули своїх колег. 

Наразі  невідомо, чому депутати побилися в стінах Ради. Проте журналісти підрахували, що це вже третя бійка в цьому скликанні.

 Відомо, що Вадим Івченко вже досвідчений парламентар, адже він — народний депутат кількох скликань від  ВО "Батьківщина". Окрім цього, Івченко є заступником голови Комітету з аграрної політики та земельних відносин. А ще — співголова МГО "Депутатський контроль"

Слуга народу Микола Сольський за фахом юрист, до депутатської каденції був підприємцем. У 2019 році став народним депутатом України від фракції "Слуга народу".

У Раді знову побилися депутати: кого вдарили цього разу (ФОТО) - фото 2

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що на засіданні аграрного комітету побилися нардепи. На засіданні комітету з питань аграрної й земельної політики під час розгляду законопроєкту про ринок землі сталася бійка між народними депутатами. Відео бійки опублікувала на своїй сторінці в "Фейсбуці" депутат Слуги народу Євгенія Кравчук. Згідно з відео, учасниками інциденту стали нардеп від Опозиційної платформи – За життя Ілля Ківа, нардеп від фракції Батьківщина Вадим Івченко і нардеп від фракції Слуга народу Андрій Мотовиловець. Представники ОПЗЖ і Батьківщини заблокували місце голови комітету, сперечалися, зірвали роботу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Владимир

17 липня 2021, 09:49

Пускай дерутся пускай смотрят какие придурков повибирали !..это прикрасно !!..


Новини