Головна Новини Політика рада У Раді не виключають введення локдауну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді не виключають введення локдауну в Україні

Дмитро Разумков запевняє, що на рішення про посилення карантину буде впливати багато факторів

30 листопада 2020, 14:34 comments1302
Поділіться публікацією:

Про те, що Верховна рада України не виключає введення локдауна на території країни, заявив глава парламенту Дмитро Разумков. В ході брифінгу він також підкреслив, що Рада готується до можливого посилення карантинних обмежень.

У Раді не виключають введення локдауну в Україні

ФОТО: З відкритих джерел

"Я думаю, що в першу чергу ми повинні почути про локдаун від Кабміну, тому що якщо будуть вводити, то вони це будуть робити... Я сподіваюся, що будуть прийняті співмірні рішення, але сьогодні поки рано говорити. Варіант локдауна не можна скасовувати, така ймовірність залишається", — прокоментував Дмитро Разумков.

Спікер Верховної ради також зазначив, що на введення локдауна впливатиме безліч чинників, наприклад, кількість тестувань, кількість інфікованих COVID-19, ефективність карантину вихідного дня та інші.

"Якщо я зараз скажу, що ми не будемо вводити локдаун — це буде безвідповідально. До цього треба бути готовими, і насправді парламент до цього також готується", — підкреслив Разумков.

Нагадаємо, що сьогодні в Офісі президента вирішуватимуть, вводити локдаун чи ні. В ОП запевнили, що про результати буде повідомлено населенню якомога швидше.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, названі нові дати введення локдауна в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини