Головна Новини Політика рада У прямому ефірі: Гетьманцеву кинули публічний виклик
commentss НОВИНИ Всі новини

У прямому ефірі: Гетьманцеву кинули публічний виклик

Його політичний опонент - Олексій Гончаренко

18 квітня 2023, 13:57 comments5647
Поділіться публікацією:

Народний депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко кинув публічний виклик колезі зі "Слуг народу", голові комітету з питань фінансів, податкової та митної політики парламенту Данилу Гетьманцеву — він закликав його зустрітися в прямому ефірі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на пост нардепа в Фейсбук.

У прямому ефірі: Гетьманцеву кинули публічний виклик

Данило Гетьманцев - виклик кинуто

"Отже, у Даніла Гетьманцева:

1. Квартира в Криму

2. Бізнес в Криму

3. Сплачує податки в рф.

4. Був помічником зрадника Сівковича ТРИ скликання.

І на блюдєчкє з голубою кайомочкою: Гетьманцев ПРОТИ повернення 30 тисяч нашим військовим і ЗА повернення податків для бізнесу.

Данило Гетманцев, кличу тебе в прямий ефір на своєму ютуб-каналі. Все вживу. Прийшов час поговорити", — написав Олексій Гончаренко.

За даними української Вікіпедії, Гетманцев часто цитував та підтримував меседжі російських телеграм-каналів, разом із проросійським депутатом "Слуги народу" Бужанським та ведучим забороненого проросійського телеканалу НАШ Максимом Назаровим.

Наприклад, Гетманцев 16 разів цитував телеграм-канал "Резидент", а також телеграм-канал "Легитимный", де виправдовувався за помилки та знесення пам'ятників. 23 лютого 2022 року, за день до початку повномасштабного вторгнення Росії до України, запропонував "обрати не патріотизм, а математику", закликав до активної торгівлі з Росією, заявив про неефективність тогочасних санкцій Європи та США проти Росії. Виступив проти дерусифікації українських вулиць, названих на честь письменників Російської імперії — Булгакова, Пушкіна та Толстого. Вважав, що Український інститут національної пам'яті вшановує нацизм, а тому не варто збільшувати його фінансування. Вважав, що Україна станом на 2021 рік не досягла рівня ВВП УРСР, хоча економісти вказували на значно вищий ВВП та показники добробуту українців, ніж у часи УРСР, та навіть у часи війни з Росією з 2014 року.

При цьому, Вікі посилається на "розслідування українських журналістів та СБУ".

Тим часом, стало відомо, чи вплинула жорстока страта військовополоненого на бажання українців воювати.

А у українських аграріїв з’являться нові фінансові можливості



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ігор

18 квітня 2023, 13:52

Тепер все стає на свої місця. Карликовий вождь гарний це 100% бояр навколо нього огидні, а вождь про це не здогадується.


Новини