Головна Новини Політика рада У фракції Зеленського розповіли, до чого призводять розмови про відмову України від територій
commentss НОВИНИ Всі новини

У фракції Зеленського розповіли, до чого призводять розмови про відмову України від територій

Давид Арахамія заявив, що розмови про відмову України від територій заохочують агресію Росії

16 серпня 2023, 07:05
Поділіться публікацією:

Навіть гіпотетичні міркування про відмову України від територій в обмін на членство в НАТО стають справжнім сигналом для Росії про те, що агресія працює і її потрібно продовжувати. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в телеграм зробив голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія.

У фракції Зеленського розповіли, до чого призводять розмови про відмову України від територій

Давид Арахамія. Фото: з відкритих джерел

"Розмови про відмову від наших територій в обмін на щось заохочують агресію. У принципі, ми це вже бачимо з перших реакцій із Москви", – заявив глава "Слуги народу".

За його словами, Росія зробила ставку на загарбницькі війни, коли ніхто не зважає на міжнародне право. І ось тепер, коли звучать неприємні заяви з боку Заходу, російська влада бачить, що їхній метод працює. Ось тільки чи розуміють на Заході, запитує Давид Арахамія, що подібні сентенції, це прямий шлях до поразки демократичних цінностей і перемоги тоталітаризму.

"Відмова від територій не означає закінчення війни. Він гарантує нові конфлікти у різних точках земної кулі", – наголосив лідер "Слуги народу" у парламенті.

Нагадаємо, активну реакцію України викликала публічна заява глави канцелярії генерального секретаря НАТО Стіана Єнсена про те, що Київ офіційно може зіграти в зручний для себе обмін, коли відмовиться від частини своїх територій, які вдалося окупувати Росії, але натомість отримає членство в НАТО для тієї території , яку контролює українська влада.                       

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи Захід уже почав примушувати Україну до переговорів із Росією: відповідь секретаря РНБО Олексія Данілова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

16 серпня 2023, 07:33

Але і захват і утримання чужих територій, як історично свої, не гарантує припинення конфліктів. Прикладом є Ізраїль, який так і живе в конфліктах, ще й нові створює по світу.


Новини