Головна Новини Політика рада Тищенко й Корнієнко відповіли, чи будуть проводити новорічний корпоратив для нардепів
commentss НОВИНИ Всі новини

Тищенко й Корнієнко відповіли, чи будуть проводити новорічний корпоратив для нардепів

Депутати говорять, що новорічний корпоратив для фракції "Слуга народу" не планується

15 грудня 2021, 12:53
Поділіться публікацією:

Тищенко й Корнієнко відповіли, чи будуть проводити новорічний корпоратив для нардепів

Нардепи не збиратимуться на корпоратив, фото з відкритих джерел

Депутати партії "Слуга народу" Микола Тищенко та Олександр Корнієнко розказали про відео, яке зафільмували журналісти щодо новорічного корпоративу в ресторані Harvest. Про це повідомляє кореспондент порталу "Коментарі".

14 грудня на телеграм-каналі "Новини.LIVE" з'явилося відео, де Тищенко друкує повідомлення в спільному чаті начебто про запрошення членів фракції до закладу для святкування. 

Заступник спікера парламенту Олександр Корнієнко розповів, що його в цій групі немає й про запрошення нічого не відомо. Нардеп відповів на запитання про те, чи буде партія проводити корпоративи напередодні Нового року.

"Ми не робимо корпоративи. По-перше, пандемія, по-друге, не можна збиратися великими колективами. Час не дуже веселий, щоб сильно веселитися", — додав заступник спікера.

Народний депутат Микола Тищенко на запитання журналістів про корпоратив в ресторані відповів розмито. Політик наголосив, що кожен має право на особисте життя й тому депутати можуть відвідувати заклади харчування за карантинними правилами, якщо забажають.

"Ми не будемо збиратися фракцією. Будь-хто має можливість святкувати там, де він хоче. Будь-хто має право на особисте життя. Якщо в народних депутатів після робочого дня є бажання поспілкуватися, то всі ресторани відкриті", — зазначив депутат.

Як повідомляв портал "Коментарі", відомо скільки коштують корпоративи українських зірок таких, як Вєрка Сердючка, Полякова, Дорофєєва, Монатік, гурт MOZGI. Ціни на виступи зірок не маленькі — у декого вартість виступу сягає мільйона гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини