Головна Новини Політика рада Тищенко оскандалився новою заявою про відстуність демократії
commentss НОВИНИ Всі новини

Тищенко оскандалився новою заявою про відстуність демократії

Тищенко написав, що "демократія — це міф".

13 листопада 2023, 20:55
Поділіться публікацією:

Український нардеп  Микола Тищенко, що прославивсь власними  неординарними  поступками, втрапив у нову скандальну історію. На цей раз  народний обранець відзначивсь своїм коментарем  щодо демократії.

Тищенко оскандалився новою заявою про відстуність демократії

Микола Тищенко (фото з відкритих джерел)

При цьому, ще раніше  його колега по парламенту  від "Слуги народу" Георгій Мазурашу на  власній сторінці в соціальних мережах оприлюднив  запитання, чи можливий рух до демократії, коли влада ставиться до громадян, "як до рабів". При цьому,  Мазурашу обмежив список  користувачів, які можуть  коментувати цей допис.

Свій коментар щодо цього запитання  лишив  Микола Тищенко. Він  пише, що "демократії не існує — це міф". Відповідаючи колезі, Георгій  Мазурашу зазначає, що не зовсім погоджується з такою тезою.

"Можливо, це дуже реалістична теза, що "не існує". Але про неї, демократію, стільки і так голосно кричать, деякі навіть багато сорочок порвали, демонструючи, наскільки за демократію, що дуже складно погодитись з тезою, що її не існує:) І особисто я є щирим прихильником демократії. Але хотілось би, щоби за демократію були не лише на словах", — завершив  депутат.

Тищенко оскандалився новою заявою про відстуність демократії - фото 2
Тищенко оскандалився новою заявою про відстуність демократії - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Микола Тищенко накинувся на ЗМІВідомий через скандали  нардеп Микола Тищенко накидається зі звинуваченнями на представників ЗМІ, що написали про те, як він подорожував в Таїланд. Як він стверджує,  це вони "підірвали довіру до України від наших потенційних партнерів", з якими  депутат  ніби вів  переговори   за наказом "вищого керівництва".  В соціальних мережах  нардеп  стверджує, що журналісти ніби  оприлюднили фейки і "облажалися", бо "забули головне".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

15 січня 2024, 23:41

Первый раз соглашусь с колей-котлетой, в Украине фашизм и нет никакой демократии

Стас

13 листопада 2023, 21:50

Георгій Георгійович Мазурашу уроженець с. Круп'янське, Глибоцький район, Чернівецька область, УРСР. Тобто він українець і народився українцем, а в душі і по життю є і залишився бидлом і любителем росії. 100 відсотковий пристосуванець і колаборант.


Новини