Головна Новини Політика рада Тищенка звільнили з посади голови Закарпатської організації «Слуги Народу»: у партії назвали причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Тищенка звільнили з посади голови Закарпатської організації «Слуги Народу»: у партії назвали причини

Микола Тищенко потрапляв у дуже гучні скандали

19 липня 2022, 22:07 comments1212
Поділіться публікацією:

Нардепа Миколу Тищенка звільнили з посади голови Закарпатської обласної організації "Слуги Народу". Про це повідомляють в офіційному ТГ-каналі партії.Повноваження Тищенка достроково припинила керманич "Слуги Народу" Олена Шуляк своїм розпорядженням.

Тищенка звільнили з посади голови Закарпатської організації «Слуги Народу»: у партії назвали причини

Микола Тищенко (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що розпорядження погоджено з головою політради Давидом Арахамією.

"Сьогодні, в умовах повномасштабної війни з Росією, партія повинна асоціюватися зі щоденною копіткою роботою за допомогою фронту та зміцнення тилу, яку проводять тисячі членів нашої політичної команди, а не з публічними скандалами, сумнівними піар-акціями та сварками",- так Олена Шуляк пояснила причини усунення Тищенка.

Керувати Закарпатською організацією призначили Віктора Микиту. А вже 19 жовтня мають відбутися вибори нового керівника.

Відомо, що Микола Тищенко потрапляв у дуже гучні скандали.

Зокрема, "Коментарі" писали про те, що Микола Тищенко обматюкав свого однопартійця в ТрускавціОдіозний представник у парламенті від провладної  фракції Микола Тищенко, перебуваючи в курортному Трускавці, де проходять триденні збори "Слуги народу", обізвав нецензурною лайкою свого колегу Романа Грищука, незважаючи на присутність представників медіа.

Також "Коментарі" інформували про те, що Нардеп Тищенко прокоментував "бенкет" в київському ресторані. Народний депутат Микола Тищенко вирішив вибачитися перед українцями за свій "кілька зухвалий вчинок" — так він назвав скандальне святкування дня народження дружини — Алли Баранівської. Він також заявив про готовність понести за свої дії політичну відповідальність.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини