Головна Новини Політика рада Степанов прокоментував свою ймовірну відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Степанов прокоментував свою ймовірну відставку

Глава Мінохоронздоров'я не вважає свою роботу бездоганною

29 липня 2020, 10:01 comments1589
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов прокоментував проєкт постанови про його відставку. Документ напередодні зареєстрували у Верховній Раді. В ефірі програми "Сніданок з 1+1" глава МОЗ заявив, що ініціювали відставку депутати "Голосу", які "мали пряме відношення до розвалу медицини".

Степанов прокоментував свою ймовірну відставку

Фото: kmu.gov.ua

Бажання депутатів відправити його у відставку Степанов назвав реакцією на реальні дії міністерства.

"Мені здається, як тільки ми починаємо робити якісь серйозні дії по "порятунку медицини", відразу починається активізація людей, які мали пряме відношення до розвалу цієї медицини, і є зараз депутатами партії "Голос", що стала ініціатором цих подій. З наслідками, зокрема, і їхніх дій, я зараз зустрічаюся", — говорить міністр.

При цьому, він не заперечує, що може здійснювати якісь помилки. Але вони не на стільки критичні, щоб звільнятися з посади міністра.

"Свою роботу не можу назвати бездоганною, але я вважаю, що досить багато зроблено за цей період. У нас є чіткі плани, що ми будемо робити далі", — заявив глава Мінохоронздоров'я.

Напередодні у Верховній Раді був зареєстрований проєкт постанови про відставку Степанова. Його ініціаторами стали 96 депутатів з фракцій "Голосу", "Європейської солідарності" і "Слуги народу". Автор документа — Ольга Стефанишина з "Голосу".

Також "Коментарі" розповідали про те, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів, скільки в Україні є апаратів ШВЛ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини