Головна Новини Політика рада Став «слугою» іншого народу: у «Слузі народу» підозрюють свого нардепа у зраді
commentss НОВИНИ Всі новини

Став «слугою» іншого народу: у «Слузі народу» підозрюють свого нардепа у зраді

Олексій Ковальов, незважаючи на окупацію, знаходиться на території Херсонської області

28 квітня 2022, 12:34 comments2520
Поділіться публікацією:

Провладна партія "Слуга народу" призупинила членство нардепа Олексія Ковальова у своїй фракції через підозру в держзраді та просить правоохоронців розслідувати, чи він став зрадником, прислужуючи окупаційній адміністрації в Херсонській області. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у спільній заяві партії "Слуга народу" та фракції "Слуга народу" у парламенті.

Став «слугою» іншого народу: у «Слузі народу» підозрюють свого нардепа у зраді

Олексій Ковальов. Фото: із фейсбуку нардепа

Знаходження Олексія Ковальова на Херсонщині невипадкове, адже саме від цього регіону його було обрано народним обранцем від "Слуги народу". У партії мають інформацію, що зараз Ковальов перебуває на тимчасово окупованій Херсонщині і, виходячи з його заяв у пресі, він там перебуває цілком добровільно.

У заяві йдеться, що колишній "слуга народу" має постійний зв'язок із російськими загарбниками, які ніяк не перешкоджають його діяльності. Нардеп не намагається перешкоджати окупації діяльності самопроголошеної "влади" Херсонської області.

Сам Олексій Ковальов називає своє перебування на території Херсонської області виключно актом доброї волі заради надання гуманітарної допомоги місцевому населенню.

У президентській фракції підсумували, що Ковальов ніяк не пояснив, чому він відсутній на важливих засіданнях парламенту. Дивує також те, що проти представників органів місцевого самоврядування, депутатів російські воску влаштовують терор, але це не стосується нардепа Ковальова, він у доброму здоров'ї та хорошому настрої.

Читайте також на порталі "Коментарі" – після зустрічі з Путіним генсек ООН назвав умову закінчення війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ypaliychuk/629
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини