Головна Новини Політика рада Стало відомо, скільки грошей з бюджету витрачають на маски і антисептики для нардепів
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки грошей з бюджету витрачають на маски і антисептики для нардепів

Тести на коронавірус депутати роблять своїм коштом

15 жовтня 2020, 08:37
Поділіться публікацією:

Захисні маски та антисептики для депутатів Верховної Ради купують за кошти, виділені апарату парламенту. За сім місяців з початку пандемії коронавірусу на них витратили близько 700 тисяч гривень. Про це пише "Українська правда".

Стало відомо, скільки грошей з бюджету витрачають на маски і антисептики для нардепів

Маски в Верховній Раді. Фото: golos.com.ua

Йдеться про ті маски і санітайзери, які депутати використовують під час роботи в парламенті. Засоби захисту купують за бюджетні кошти. І в середньому апарату Верховної Ради це обходиться в 100 тисяч гривень на місяць.

"З першого березня по шосте жовтня апаратом Верховної Ради було витрачено 698 тисяч 309 гривень і 84 копійки на закупівлю дезінфікуючих засобів, а також захисних масок", — йдеться у відповіді ВР на інформаційний запит.

А ось на проведення тестів на коронавірус бюджетні кошти поки що не витрачають. Депутати, які проходять відповідне обстеження, оплачують його самостійно.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що потрібно робити, якщо шкіра дуже сильно страждає через постійне носіння захисної маски. Якщо не почати доглядати за особою правильно, в перспективі може з'явитися не тільки висип і почервоніння, але навіть рубці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини