Головна Новини Політика рада Стало відомо, серед яких політсил найбільше нардепів-прогульників
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, серед яких політсил найбільше нардепів-прогульників

Підбито підсумки крайньої сесії парламенту

5 лютого 2021, 11:43
Поділіться публікацією:

У Верховній Раді найбільше прогульників серед представників групи "За майбутнє" та ОПЗЖ. Про це йдеться у повідомленні Комітету виборців України в Facebook.

Стало відомо, серед яких політсил найбільше нардепів-прогульників

ВРУ. Фото з відкритих джерел

Так, експерти підрахували, як  парламентські фракції та групи відвідували пленарні засідання парламенту під час 4 сесії ВРУ (вересень 2020 року — січень поточного року).

Найменше з’являлися у стінах парламенту представники групи "За майбутнє". У середньому, лише третина депутатів групи реєструвалася в системі – 36%.

Другою йде "Опозиційна платформа – За життя", в якої 40%. Третє місце у рейтингу прогульників у ВО "Батьківщина" (51% відвідувань).

Також більш ніж половина нардепів зазвичай була на засіданнях від групи "Довіра" та фракції "Голос": 56% і 58% відповідно.

Найвідповідальнішими названо нардепів партій "Європейська солідарність" і "Слуга Народу". Показники відвідувань становлять 63% і 62% відповідно.

У КВУ зазначають, що загалом ця сесія Ради стала найменш продуктивною за час роботи нового складу парламенту. Бо нардепи працювали лише 28 сесійних днів. Крім того, погіршилося відвідування. На це вплинули як місцеві вибори, так і епідеміологічна ситуація через коронавірус в Україні.

Нагадаємо, ряд ресурсів поширює інформацію, що "слуги" отримали від західних партнерів цінні вказівки — формувати коаліцію з 300 голосів, щоб мати можливість змінювати Конституцію в ракурсі виконання Мінських угод і переміщень щодо Донбасу. Є припущення, що на таких умовах США можуть увійти в процес переговорів з врегулювання конфлікту. "Коментарі" дізналися, наскільки така ситуація реальна та чи є шанси зібрати таку — нехай навіть неофіційну — коаліцію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини