Головна Новини Політика рада Стало відомо, коли Рада розгляне закон Зеленського про олігархів
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли Рада розгляне закон Зеленського про олігархів

Нардеп від "Слуги народу" повідомила про нові деталі

25 червня 2021, 14:45
Поділіться публікацією:

Закон про боротьбу з олігархами розглянуть в стінах парламенту на наступному пленарному тижні. 1 липня, в четвер, відбудеться позачергове засідання Верховної Ради України. Про це повідомила заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук, пише "РБК-Україна".

Стало відомо, коли Рада розгляне закон Зеленського про олігархів

Закон про олігархів розглянуть вже наступного тижня (фото з відкритих джерел)

"У четвер будемо розглядати важливий і довгоочікуваний законопроект про деолігархізацію. Ймовірно, що позачергові засідання Ради, будуть скликатися президентом Зеленським, тому що саме він формує порядок денний", — заявила депутат.

Раніше видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що Володимир Зеленський відкрив всеукраїнський форум "Україна 30. Економіка без олігархів". Він заявив, що вперше за роки незалежності замість обіцянок вони перейшли до реальних дій. Адже щороку зростає кількість борців з олігархами й самих олігархів. А серед старих політиків немає таких, хто б не обіцяв боротися з олігархами. А ті накопичують незаконний капітал і витрачають його на створення, просування і, надалі, зміст своїх політиків і чиновників.

Президент підкреслив, що суспільство давно хоче країну чинних законів, конкурентної економіки, незалежних ЗМІ, відкритих свобод. Саме тому він зробив перший крок — подав у Раду закон про боротьбу з олігархами, який, на його думку, важливий і необхідний, щоб демонтувати визначальний вплив олігархів на майбутнє української держави.

Він зазначив, що цей закон — це тільки початок. Він стане фундаментом для нормативно-правової бази, поставить на перше місце захист інтересів України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини