Головна Новини Політика рада Спроба дискредитувати Рудик американським паспортом тільки зміцнить прозахідний електорат партії "Голос" - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Спроба дискредитувати Рудик американським паспортом тільки зміцнить прозахідний електорат партії "Голос" - експерт

На відміну від паспорта Російської Федерації, населення часто більш лояльно сприймає західне громадянство вітчизняних політиків, впевнений Олексій Голобуцький

6 липня 2021, 21:03
Поділіться публікацією:

Політолог Олексій Голобуцький проаналізував ситуацію з головою партії "Голос" виданню "Коментарі".

Спроба дискредитувати Рудик американським паспортом тільки зміцнить прозахідний електорат партії "Голос" - експерт

Олексій Голобуцький, фото з відкритих джерел

"В медіа розкручують історію з уривком передачі, де обговорюється тема наявності паспорта США у Кіри Рудик. Хоча ніяких реальних доказів, що підтверджують його наявність, немає, історії намагаються надати негативну конотацію. Варто зазначити, що дискредитувати цим керівницю партії "Голос "не вийде через те, що її електорат орієнтований на Захід", — завив він.

Також політолог вважає, що при певних обставинах історія може принести політичні дивіденди.

"Для українців, орієнтованих на США, наявність американського паспорта у політиків не є проблемою, чого, безумовно, не скажеш про підданство РФ. Більш того, Кабмін напрацьовує законопроєкт, який дозволить мати подвійне громадянство ЄС або США. Припускаю, що для частини електорату "Голосу" історія матиме характер, що мобілізує", — резюмував Голобуцький.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

7 липня 2021, 06:22

В Голосе только продажные политики. Эта Рудык как уж на сковороде извивалась, лишь бы уйти от прямого ответа о наличии у нее паспорта США. Для ее мизерного электората это, может, и не зашквар, а вот по Закону это нарушение и для мыслящих граждан это доказательство того, что она свою жизнь с Украиной связывает только в смысле бабла накосить, а проживать она его будет на западе.


Новини