Головна Новини Політика рада Справа про хуліганство Гео Лероса: нардеп переховується від суду
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа про хуліганство Гео Лероса: нардеп переховується від суду

Нардеп досі не відвідав жодного судового засідання

21 вересня 2022, 12:14
Поділіться публікацією:

Скандальний народний депутат Гео Лерос переховується від суду. Чергове засідання призначене на 21 вересня

Справа про хуліганство Гео Лероса: нардеп переховується від суду

Гео Лерос. Фото: Фото: прес-служба Слуги народу/Facebook

21 вересня 2022 року о 15:30 в Печерському районному суді Києва має відбутися судове засідання за справою про хуліганство народного депутата Гео Лероса. Це засідання, ймовірно, стане черговим, яке нардеп проігнорує.

Наразі народний обранець не відвідав жодного засідання.

Нагадаємо, кримінальне провадження проти депутата здійснюється ч. 1 ст. 296 (хуліганство) та ч. 1 ст. 382 КК України (невиконання судового рішення).

4 листопада 2021 року Лерос під час виступу на пленарному засіданні Верховної Ради України допустив нецензурні висловлювання на адресу представників органів державної влади та показав непристойний жест. Правоохоронні органи кваліфікували це як порушення громадського порядку. Розпочалався судовий процес.

Читайте також на порталі "Коментарі" — слідчий суддя ВАКС обрав запобіжний захід нардепу Олександру Трухіну, який за "150 тисяч" намагався підкупити патрульних поліцейських і залишити місце ДТП. У повідомленні йдеться, що суд частково задовольнив клопотання і застосував до скандального нардепа запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 49,620 тисячі гривень.

Також видання "Коментарі" повідомляло – народні депутати розповіли, чому авантюра з "референдумами" в Україні не допоможе путіну уникнути поразки, якої російська армія вже зазнає в війні проти України. Свої думки з цього приводжу озвучив нардеп "Слуги народу" Єгор Чернєв та нардеп "Європейської Солідарності" Ростислав Павленко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

viktor

21 вересня 2022, 16:15

уся зелень в своїй красі.


Новини