Головна Новини Політика рада "Спецназ опозиції" - партія Порошенка визначилася з кандидатом на довибори в Раду
commentss НОВИНИ Всі новини

"Спецназ опозиції" - партія Порошенка визначилася з кандидатом на довибори в Раду

Порошенко записав звернення, в якому назвав своїх депутатів людьми, готовими відстоювати Україну будь-де

4 лютого 2021, 21:44
Поділіться публікацією:

Петро Порошенко у своєму Telegram-каналі презентував відеозвернення, де він урочисто представив кандидата від своєї партії на довибори у Верховну Раду, які мають бути оголошені незабаром по 197 мажоритарному округу. Ним буде Роман Сущенко.

"Спецназ опозиції" - партія Порошенка визначилася з кандидатом на довибори в Раду

Порошенко та Сущенко. Фото: источник

Лідер "Європейської солідарності" почав з того, що його фракцію, мовляв, у парламенті називають "спецназом опозиції", тому Роман Сущенко — це ідеальний кандидат.

"Людина, яка пройшла російські катівні, яка боролася за Україну навіть у безнадійній, здавалося б, ситуації. Роман став символом боротьби за Україну, яку підтримав увесь світ", — повідомив Порошенко.

За словами нардепа, Сущенко спромігся підвищити довіру до "Європейської солідарності" на Черкащині завдяки своєму обранню заступником голови обласної ради. Порошенко сподівається, що досвід Сущенка допоможе фракції боротися у парламенті з російською "п'ятою колоною".

У повідомленні йдеться, що Роман займається у партії її очищенням, а також багато знає про проблеми Черкащини, й тому — захищатиме інтереси місцевих жителів у Раді.

"Ми маємо ще раз продемонструвати, що "Європейська Солідарність" є не тільки єдиною опозиційною проукраїнською і проєвропейською силою, а й єдиною проукраїнською і проєвропейською альтернативою цій владі", — вкотре заявив Порошенко.

Після нього слово взяв сам кандидат Роман Сущенко й виразно розповів коротку історію та географію Черкащини.

"Йду на вибори, щоб працювати для людей, захищати інтереси громад та Вітчизни", — прочитав Сущенко з суфлера.


29 січня 2021 року Володимир Зеленський призначив нардепа Олександра Скічка на посаду голови Черкаської ОДА, через що на його місце до Верховної Ради мають бути проведені довибори, оскільки Скічко отримав мандат по мажоритарній системі.

"Коментарі" повідомляли, що Скічко активно лобіював інтереси "Укрзалізниці" з метою посісти крісло міністра інфраструктури.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини