Головна Новини Політика рада "Собака-тапки-погризяка" і "котик-муркотик": що ще задекларувала нардеп від "Голосу" Устінова
commentss НОВИНИ Всі новини

"Собака-тапки-погризяка" і "котик-муркотик": що ще задекларувала нардеп від "Голосу" Устінова

В оновлену декларацію за 2020 рік Устінова внесла своїх домашніх улюбленців

1 квітня 2021, 17:21
Поділіться публікацією:

Народний депутат від партії "Голос" Олександра Устінова подала оновлену декларацію за 2020 рік. У розділ "цінне рухоме майно" вона внесла "собаку-тапки-погризяку" на прізвисько Коді і "котика-муркотика" на прізвисько Жорік. Відповідний документ був опублікований на сайті НАЗК 30 березня.

"Собака-тапки-погризяка" і "котик-муркотик": що ще задекларувала нардеп від "Голосу" Устінова

Олександра Устінова - фото з відкритих джерел

В описі свого собаки депутат зазначила, що він "є другом сім'ї, завдає клопоту, гризе взуття, вигулює їх вечорами і приносити радість зі щастям".

Кіт Жорік — "маленький, волохатий і ніжний". Згідно з декларацією, вихованець "мурчить вечорами колискові, вранці підіймає краще будильника і дере коробки".

У декларації зазначено, що тварини "дісталися в спадок від сім'ї з Луганщини, яка втікала від неоголошеної війни за кордон і шукала для своїх улюбленців нову сім'ю".

”Собака-тапки-погризяка” і ”котик-муркотик”: що ще задекларувала нардеп від ”Голосу” Устінова - фото 2

Пізніше на своїй сторінці в Facebook Устінова прокоментувала таку декларацію і показала фото домашніх улюбленців.

"Декларувала їх (тварин, — ред.) ще у 2018, коли громадських активістів, як помсту за введення декларування, депутати минулого скликання змусили декларувати доходи також. Оскільки дорогого годинника, шуб та іншого мотлоху я не маю, то задекларувала найдорожчих — моїх хвостиків. Це був гарний протест проти абсурдного рішення. Тоді (у 2018) Кодяшка стала зіркою навіть міжнародних ЗМІ. В минулому році, декларуючи як депутат, вже без стьобу мала дилему — вписувати пухнастиків чи ні. Але оскільки вони нікуди не поділися і залишалися найдорожчими — вирішила не прибирати їх із декларації", — написала депутат.

”Собака-тапки-погризяка” і ”котик-муркотик”: що ще задекларувала нардеп від ”Голосу” Устінова - фото 3

”Собака-тапки-погризяка” і ”котик-муркотик”: що ще задекларувала нардеп від ”Голосу” Устінова - фото 4

Також у розділ "цінне рухоме майно" нардеп додала футболку з написом "Ukraine Fuck Corruption".

Крім цього, за 2020 рік нардеп отримала 471 500 гривень депутатської зарплати, 28 тисяч гривень гонорарів від ГО "Міждисциплінарний науково-освітній центр протидії корупції", 12,6 тисяч гривень відсотків від депозиту в банку і 170 тисяч гривень повернення податків за 2019 рік, які вона платила в США. На банківських рахунках нардепа у 2020 році зберігалися 219 тисяч гривень, близько 60 тисяч доларів і 1,5 тисячі євро.

Також Устінова володіє машиною Mazda 3 (2014 року випуску), а її чоловік — Chevrolet Camaro (2014 року).

Як раніше повідомляли "Коментарі", президент України Володимир Зеленський вказав у декларації розмір зарплати і доходів за 2020 рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини