Головна Новини Політика рада "Слуга народу" запропонував посадити засуджених на велогенератори: як реагують у Мережі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Слуга народу" запропонував посадити засуджених на велогенератори: як реагують у Мережі

За розрахунками Гривко, це на 8% зменшить витрати на їх утримання

19 вересня 2023, 21:40 comments1578
Поділіться публікацією:

Нардеп  від партії  "Слуга народу" Сергій Гривко пропонує  зменшити термін ув’язненим  в тюрмах,  коли ті  активно накручуватимуть педалі  на велогенераторах. Представники українського політикуму та  представники ЗМІ належно не поцінували "креативний законопроект", пише "Телеграф"

"Слуга народу" запропонував посадити засуджених на велогенератори: як реагують у Мережі

Нардеп запропонував посадити засуджених на велогенератори (фото з відкритих джерел)

Гривко  пише в соціальних мережах,  про те, коли 50 тисяч   в’язнів  посадити на велогенератори, то ця обставина  зменшить майже  на 8 відсотків витрати на  те, щоб їх  утримувати. Але в  мережі  критикують "ноу-хау" народного депутата.

Так, народна депутатка  Ірина Геращенко  повідомила на своїй сторінці, що спочатку  прийняла повідомлення за  фейк.  Проте  пізніше вона зробила висновок, що  така пропозиція — "осіннє загострення".

Ще коментатори в  мережі,роздумуючи над  пропозицією  представника найбільшої парламентської фракції,  іронічно висловлюються про те, що  "чи то в нас у Раді і справді перший депутат від штучного інтелекту, чи то маленький Сергій у найніжнішому віці таємно від батьків на незміцнілий дитячий розум Матрицю переглянув". Ще  гривку з долею  сарказму дають пораду   мислити ширше і не "дискримінувати" учнів у школах, студентів, пенсіонерів,  всі вони теж можуть крутити педалі... Хорошою є ідея, на велосипеди тепер тільки  надія.

"А якщо наші інженери сконструюють електрогенераційні турбіни, які можна буде чіпляти на до***ізм, то Україна першою у світі колонізує Марс", — повідомляють  в мережах.

”Слуга народу” запропонував посадити засуджених на велогенератори: як реагують у Мережі - фото 2
”Слуга народу” запропонував посадити засуджених на велогенератори: як реагують у Мережі - фото 3
”Слуга народу” запропонував посадити засуджених на велогенератори: як реагують у Мережі - фото 4
”Слуга народу” запропонував посадити засуджених на велогенератори: як реагують у Мережі - фото 5

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що У Раді пропонують на час війни не витрачатись на різні барабани. В парламент внесено законопроект про зупинення на час дії в Україні воєнного стану видатків державного і місцевих бюджетів на не першочергові потреби. Автором ініціативи виступила нардеп від фракції "Слуга народу" Ольга Василевська-Смаглюк 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 вересня 2023, 21:46

В нас 2 млн чиновників та депутатів на сідницях мозолі натирають, а їх ноги без діла. Нехай вони коли сидять у кабінетах або на засіданнях крутять педалі і виробляють енергію. І витрати на них зменшаться десь на 15% ще й Україна зможе енергію сусідам продавати.


Новини